Binck organiseert de ‘Haal het beste uit het beste’ actie, waarbij u de BeleggingsBox, bestaande uit € 200 transactietegoed, 2 toegangskaarten voor de ‘Personal Finance Day’, een beleggerstraining en het boek ‘Beleggen voor Dummies’ ontvangt als u in de periode van 6 februari tot en met 30 april 2017 een Zelf Beleggen-rekening bij Binck opent én activeert.

Deze BeleggingsBox is gratis en wordt verstuurd zolang de voorraad strekt. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie.

Voorwaarden

  1. Gedurende de Actieperiode van 6 februari tot en met 30 april 2017 krijgen nieuwe klanten die hun rekening hebben geopend en geactiveerd de BeleggingsBox toegestuurd. De Box heeft een waarde van ongeveer € 500 en wordt u gratis aangeboden nadat uw rekening is geactiveerd.
  2. Het transactietegoed is geldig tot 90 dagen na het activeren van uw rekening.
  3. De door u gemaakte transactiekosten (tot een maximum van € 200,-) worden dagelijks teruggestort op uw Binck rekening.
  4. Bestaande klanten zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
  5. Medewerkers van BinckBank nv zijn uitgesloten van deze actie.
  6. Deze actie kan niet gecombineerd worden met de bestaande introductieactie.
  7. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse Binck rekening.
  8. Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed en de overige cadeaus. Het is niet mogelijk om de BeleggingsBox te ruilen voor een financiële vergoeding.
  9. De ‘Haal het beste uit het beste’ actie geldt niet voor Binck Fundcoach.

 

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de Actie accepteert de Deelnemer automatisch de Actievoorwaarden. Binck mag de Actie voortijdig beëindigen of de Actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert Binck via de Klantensite.

Deelname

Deelname aan de Actie staat open voor iedereen die nog geen Klant is van Binck en van 6 februari tot en met 30 april 2017 een Binck-rekening heeft geopend en geactiveerd.

Actie De actie bestaat uit het ontvangen van de BeleggingsBox ter waarde van € 500 met hierin twee vrijkaarten voor de Personal Finance Day, het boek ‘Beleggen voor Dummies’, een beleggerstraining en € 200 transactietegoed.
Actieperiode De Actie loopt van 6 februari tot en met 30 april 2017
Actievoorwaarden Deze actievoorwaarden gelden voor de ‘Haal het beste uit het beste’ actie
Binck BinckBank nv
Deelnemer Een (rechts)persoon die nog geen klant is van Binck Zelf Beleggen, en die van 6 februari tot en met 30 april 2017 een Zelf-Beleggen rekening heeft geopend en geactiveerd.
De BeleggingsBox De BeleggingsBox bestaat uit € 200 transactietegoed, een beleggerstraining, 2 vrijkaarten voor de Personal Finance Day en het boek Beleggen voor Dummies. De totale waarde van de BeleggingsBox bedraagt ongeveer € 500. U ontvangt het pakket kosteloos als u in de actieperiode uw rekening heeft geopend en geactiveerd.
Klant van Binck Een (rechts)persoon waarvoor een Binck beleggingsrekening is geopend en geactiveerd.
Klantensite De klantenomgeving die na inloggen op binck.nl bereikt kan worden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

T: 0800-2352462
E: info@binck.nl

Binck
Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam