BinckBank organiseert de Transactietegoed Actie, waarbij u € 200 transactietegoed ontvangt als u in de periode van vrijdag 13 april 2018 tot en met 31 december 2018 een Zelf Beleggen-rekening bij BinckBank opent en activeert. Heeft u de Zelf-Beleggen rekening geopend en geactiveerd, dan heeft u recht op € 200 transactietegoed.

Bovendien betaalt u de eerste 3 maanden geen service fee op uw Zelf Beleggen-rekening. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie.

Voorwaarden

  1. Gedurende de Actieperiode krijgen nieuwe klanten die hun rekening hebben geopend en geactiveerd €200,- transactietegoed toegekend.
  2. Nieuwe klanten betalen de eerste 3 maanden geen service fee. 
  3. Het transactietegoed is geldig tot 90 dagen na het activeren van uw rekening. Als u eerder aan de Transactietegoed Actie heeft meegedaan en transactietegoed heeft ontvangen, dan behoudt dat tegoed zijn oorspronkelijke geldigheid.
  4. De door u gemaakte transactiekosten (tot een maximum van € 200,-) worden dagelijks teruggestort op uw Binck rekening.
  5. Deze actie kan niet gecombineerd worden met de bestaande introductieactie.
  6. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse Binck rekening.
  7. Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  8. De Transactietegoed Actie geldt niet voor Binck Fundcoach.
  9. Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een Binck Zelf Beleggen rekening te openen en een eerste storting ter identificatie te doen. De eerste storting dient uiterlijk de laatste dag van de actieperiode op de Binck Zelf Beleggen rekening te staan.
  10. BinckBank heeft het recht de invulling van de actie te wijzigen of de actie stop te zetten. Wijzigingen worden kenbaar gemaakt via de website van BinckBank.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de Actie accepteert de Deelnemer automatisch de Actievoorwaarden. BinckBank mag de Actie voortijdig beëindigen of de Actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert BinckBank via de Klantensite.

Deelname

Deelname aan de Actie staat open voor iedereen die nog geen Klant is van BinckBank en een Binck rekening heeft geopend en geactiveerd.

Actie € 200 transactietegoed en 3 maanden geen service fee
Actieperiode De Actie loopt tot en met 31 december  2018
Actievoorwaarden Deze actievoorwaarden gelden voor de Transactietegoed actie
BinckBank BinckBank nv
Deelnemer Een (rechts)persoon die nog geen klant is van Binck Zelf Beleggen, een informatiepakket voor een Zelf-Beleggen rekening heeft aangevraagd én een Zelf Beleggen rekening heeft geopend en geactiveerd.
€ 200 transactietegoed € 200 transactietegoed. Dit tegoed is geldig voor alle transacties die u in de eerste 90 dagen na activatie van uw rekening verricht.
Klant van BinckBank Een (rechts)persoon waarvoor een Binck beleggingsrekening is geopend en geactiveerd.
Klantensite De klantenomgeving die na inloggen op binck.nl bereikt kan worden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

T: 0800-2352462
E: info@binck.nl

BinckBank
Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam