Beter beleggen bij Binck

Ondersteuning en beleggerseducatie.

Beter beleggen kunt u leren. En dat is eenvoudiger dan u denkt. Daarom bieden we vanuit de Binck Academy beleggerseducatie over verschillende onderwerpen. Denk aan informatie over beleggingsinstrumenten, leerzame webinars, trainingen, succesvolle strategieën en handzame analysevormen waarmee u in- en uitstapmomenten kunt bepalen.

Beginnen met beleggen


Beginnen met beleggenAlle begin is moeilijk, dit geldt ook voor beleggen. Geen zorgen, Binck is er ook voor beginnende beleggers.

Meer over beginnen met beleggen

Beleggingsinstrumenten


BeleggingsinstrumentenAandelen, opties, turbo’s, ETF's en obligaties? Hoe zat het ook alweer? Wij hebben alle kenmerken voor u op een rij gezet.

Meer over beleggingsinstrumenten

Beleggen ABC


Beleggen ABCIn het Beleggen ABC van Binck vindt u een korte en bondige uitleg van terminologie uit de beleggingswereld.

Ga naar het Beleggen ABC

Blog

 • Welkomstplatform

  Lees in duidelijke taal meer over beleggingsinstrumenten, de platformen van Binck en verschillende succesvolle beleggingsstrategieën.

 • Tutorials

  Leer in korte, interactieve video's meer over turbo's, indicatoren en technische analyse. De tutorials zijn geheel interactief, u bepaalt zelf welke kennis u wilt opdoen.

 • Nieuwsbrieven

  Ontvang wekelijks en per kwartaal relevante nieuwsbrieven boordevol informatie en inspiratie. Nóg meer informatie en het zou voorkennis zijn.

 • Beursvloer

  Alleen voor de echte trader. Met de Binck Beursvloer staat u live in contact met een team van professionele traders. U waant zich op een echte beursvloer.

  • Morning Call

  Geen stress

  De beurzen schudden de handelsspanningen van zich af. Wordt de soep dan toch minder heet gegeten?
  Lees meer