• Binck Academy

Even voorstellen: ProBeleggen

Inspiratie en ondersteuning bij het beleggen.

Met ProBeleggen krijgt u toegang tot echte beleggingsportefeuilles en marktanalyses van verschillende professionele beleggers. Ideaal als u zelfstandig wilt beleggen, maar daarbij wel ondersteuning zoekt. De experts van ProBeleggen beheren €25.000 van hun eigen geld en stellen u direct op de hoogte als zij interessante investeringsmogelijkheden zien. ProBeleggen is zelf beleggen, maar dan mét inspiratie en ondersteuning.

Idee van de dag 
Verschillende pro's van ProBeleggen verzorgen het 'idee van de dag'. Stel,  een pro heeft een interessant aandeel of index gespot, dan geeft hij u een concrete visie. Wat u met deze wijsheid doet, dat mag u helemaal zelf weten. Aanmelden voor het 'idee van de dag' doet hiernaast.

Zoekt u inspiratie en ondersteuning bij het beleggen? 
Dan hebben we goed nieuws. Want vanaf nu kunt u via Binck met flinke korting kennismaken met de Pro’s van ProBeleggen. Zo kunt u de kunst afkijken van de Pro’s en wat u vervolgens met deze wijsheid doet, dat bepaalt u zelf.

Kennismakingsaanbod ProBeleggen
Bent u tevreden over de kwaliteit van ProBeleggen en wilt u met een forse korting kennismaken met een abonnement? Geef u dan op en laat u inspireren tegen een sterk gereduceerd tarief.

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in