• Gemiddeld

Nieuwe Binck turbo’s: goud en zilver!

Versneld beleggen in edelmetalen

Goed nieuws! We hebben weer nieuwe Binck turbo’s toegevoegd. Deze keer is het de beurt aan goud en zilver. Deze edelmetalen worden veel verhandeld op de beurs en nu kunt u er met Binck turbo’s in beleggen.

Vanaf nu kunt u ook beleggen in de Binck turbo op verschillende valutaparen en goud. De bijzonder liquide valutamarkt is nu nog toegankelijker voor u. En inspelen op de goud- en zilver prijs is nu ook mogelijk.

Beleggen in goud
Goud is een bijzonder edelmetaal. Geen andere grondstof spreekt zo tot de verbeelding. Al duizenden jaren staat het bekend als bijzonder waardevol. Tegenwoordig wordt goud ook gebruikt in smartphones, vliegtuigen en microchips. Er zijn diverse manieren om te beleggen in goud, maar we beperken ons hier even tot de turbo. 

Over beleggen in zilver
Zilver is net als goud een edelmetaal. Maar zilver is iets minder edel dan goud en ook iets minder kostbaar. Een factor 70 ongeveer. Toch wordt zilver ontzettend veel gebruikt en is het nog steeds een erg gewilde grondstof. 

De handel in goud en zilver, vindt ook buiten de reguliere beurstijden plaats. Dit vormt dus ook een risico voor de turbobelegger, de spotprijs van goud kan een stoploss bereiken buiten de handelsuren van de turbo. Dit betekent concreet dat de turbo uitgestopt kan worden buiten de reguliere beurstijd.

Heeft u ideeën voor nieuwe onderliggende waarden?
We maken de turbo graag nog beter. Dus heeft u suggesties? Geef ze gerust door via klantenservice@binck.nl. Het Binck turbo team voegt geregeld nieuwe onderliggende waarden toe. Mede op basis van uw suggesties. 

Maak kans op het Gouden tientje van Binck

Nog interessanter wordt het als u vóór 30 juni een transactie doet in een Binck turbo op een van de nieuwe onderliggende waarden, te weten valutaparen en zilver en goud. U maakt dan kans op een gouden tientje t.w.v. € 225. Bekijk de actie op het Gouden tientje.

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in