• Binck Academy

9 redenen waarom beleggers in turbo’s goed zitten bij Binck

Breed aanbod, handelen van 8:00 tot 22:00 en geavanceerde mogelijkheden

Tijdens de Binck Turboweken leert u wat turbo’s zijn, wat de risico’s zijn, hoe u erin kunt handelen, en de ideeën die bekende beleggers hebben. Graag leggen we ook uit waarom beleggers in turbo’s goed zitten bij Binck.

1. Onafhankelijk en breed aanbod
Een breed aanbod aan aanbieders en u heeft toegang tot veel onderliggende waarden. Beleg in turbo’s van Binck, BNP Paribas, ING Sprinters, Goldman Sachs, Commerzbank of Citi Speeders.

2. Binck turbo
Een eigen Binck turbo die anders is dan andere aanbieders - met een vast, laag transactietarief, een zeer krappe spread en meer dan 100 onderliggende waarden op aandelen uit Europa en Amerika, valuta, indices en edelmetalen. En mist u een onderliggende waarde? We kijken graag of we deze voor u toe kunnen voegen. Zo hebben we onlangs nog turbo’s op valutagoud en zilver, en ook de S&P500 mogelijk gemaakt.

3. Ochtend- en avondhandel
Handel van 8.00 ’s ochtends tot 22.00 uur in de avond. Dit kan met Binck turbo’s, BNP Paribas turbo’s of ING Sprinters. Tijdens opening van de Amerikaanse beurzen kunt u dus gewoon handelen op aandelen in indices in de US. Geen broker in Nederland heeft zo’n ruim turbo aanbod in de avond.

4. Geavanceerde orders

Geavanceerde ordermogelijkheden: koerslimiet, trailingstop- en bracketlimietorders. Automatisch uitstappen bij een 5% daling? Of winst nemen bij 10%? Een uitstapmoment van een turbo koppelen aan de koers van een onderliggende waarde? Onze geavanceerde orders maken het mogelijk.

5. Binck360

Beleggen met hét handelsplatform voor actieve turbobeleggers, Binck 360. Binck360 wordt constant verbeterd en is razend snel, zelf aan te passen aan uw wensen en verrassend simpel. De ultieme beleggerservaring.

6. Altijd en overal mobiel beleggen
Mobiel beleggen met de slimme app. Omdat kansen op de beurs niet wachten tot u achter uw pc zit, kunt u ook onze slimme app gebruiken. 

7. Sparren met professionals
Toegang tot de online Binck Beursvloer – met technische analyses en ondersteuning. Bovendien kunt u sparren met professionals én uw medebeleggers. 

8. Beleggerseducatie & inspiratie
Volg een beginnersseminar of een webinar voor traders over turbo’s. Onze beleggerstrainers Peter Siks en Hans Oudshoorn staan voor u klaar.

9. Veilig en zorgeloos beleggen
Het is goed om te weten dat Binck een veilige broker is met een bankvergunning. Binck heeft een solide liquiditeitspositie, maakt een gezonde winst en onderneemt weinig risicovolle activiteiten. Uw beleggingen zijn wettelijk beschermd door de Wge. Uw geld tot € 100.000 per persoon, en € 200.000 voor een gezamenlijke rekening. Wel zo’n prettig idee.

Over de risico's 
Turbo’s zijn risicovolle beleggingsproducten en niet voor iedere belegger geschikt. Het is belangrijk dat u de kenmerken, wijze van handelen en risico’s van Binck turbo’s begrijpt, voordat u erin belegt. U moet zich afvragen of Binck turbo’s geschikt voor u zijn gelet op uw beleggingservaring, -horizon, financiële positie en risicobereidheid.

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in