• Actie

Actie! 50% korting op turbo transacties

Voordelig beleggen in turbo's

We eindigen de Binck Turboweken met een spetterende kortingsactie.

50% korting op uw transacties in turbo’s 
U krijgt op alle turbotransacties die u in de week van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni uitvoert maar liefst 50% korting. Bent u geïnspireerd geraakt door de vele ideeën, dan kunt u hier nu extra voordelig op inspelen. Zo wordt beleggen in turbo's wel heel voordelig. Dit aanbod geldt voor alle turbo’s van alle aanbieders.

Maakt u kans op een Gouden tientje? 
En voor we het vergeten. U maakt óók nog kans op een Gouden tientje van Binck als u een transactie doet in één van de nieuwe Binck turbo’s op goud, zilver en valutaparen. Deze nieuwe Binck turbo’s hebben we onlangs op verzoek van onze klanten toegevoegd. Dit Gouden tientje heeft een waarde van ongeveer € 250. We hebben er in totaal 5 te vergeven. Misschien wint u ‘m wel. 

Turbo’s zijn risicovolle producten en uitsluitend geschikt voor ervaren, actieve beleggers en niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Kijk voor de risico's en het prospectus op https://turbos.binck.com.

Actievoorwaarden 50% kortingsactie

In het kader van de Binck turboweken hanteert Binck een actietarief op transacties voor alle turbo’s.
1. In de week van 12 juni t/m 16 juni 2017 handelen alle klanten met een Binck Basic of Binck Active rekening in alle turbo’s tegen 50% korting.
2. Het actietarief zal als volgt worden gehanteerd: tijdens de actieperiode worden transacties in turbo’s afgerekend tegen het reguliere tarief dat bij de Binck rekening hoort, en nog niet tegen het actietarief. Na deze actieperiode berekent Binck het verschil tussen de totale in rekening gebrachte transactiekosten en het actietarief. Dit verschil zal vervolgens in transactietegoed worden uitgekeerd uiterlijk 30 juni 2017.
3. Medewerkers van BinckBank N.V. zijn uitgesloten van deze actie.
4. Binck heeft het recht de invulling van de actie te wijzigen of de actie stop te zetten. Wijzigingen worden kenbaar gemaakt via de website van Binck

Heeft u nog vragen of opmerkingen?
T: 0800-2352462
E: info@binck.nl

Binck
Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam

 

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in