• Beursgangen & Emissies

Emissie Rabobank Certificaten

Inschrijving sluit op 16 januari

Rabobank gaat door middel van een emissie nieuwe certificaten uitgeven. Het bedrijf is voornemens om EUR 1 miljard op te halen door nieuwe certificaten uit te geven tegen een koers van maximaal 115,04%. Hieronder treft u de informatie zoals die op dit moment bekend is:

Inschrijven op Rabobank Certificaten
U kunt via de website inschrijven op de emissie van Rabobank.

Inschrijven is mogelijk tot maandag 16 januari 2017, 16:30 uur via internet of telefonisch via een medewerker van de Klantenservice & Orderdesk. U kunt zich hier inschrijven. In het scherm dat verschijnt, dient u bij 'Fonds' te kiezen voor ' Rabo Cert 6.5% FRN Perp ' en bij 'Aantal' het nominale bedrag dat u invult, dient een veelvoud van EUR 25, - te zijn. Het minimale bedrag om in te schrijven is EUR 25, -. Houdt u er rekening mee dat de uitgiftekoers nog niet bekend is. De inschrijving op deze emissie is kosteloos.

Een pro rata toewijzing kan van toepassing zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Prospectus.

Voor aanvullende informatie kunt u de Brochure  raadplegen.

Voor vragen staat onze Klantenservice & Orderdesk u graag te woord. U kunt contact opnemen op telefoonnummer 020 606 2666 of een e-mail sturen naar klantenservice@binck.nl. De Klantenservice & Orderdesk is bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Binck

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in