• Nieuws

Binck Product Update

Inloggen met uw vingerafdruk én nieuwe turbo's, opties en futures

Caspar Hautvast houdt zich als marketeer bezig met de Binck Turbo's, de Binck app en het handelsplatform Binck360. Hij is altijd in de weer om de beleggingsmogelijkheden voor actieve beleggers te verbeteren. In deze Product Update praat hij u bij over de laatste ontwikkelingen.

Momenteel werken we hard aan onze handelsplatforms. Op dit moment wordt onze website verder verbeterd en zijn de eerste klanten al druk aan het handelen. Later dit jaar gaan alle klanten over op de nieuwe website. Maar ook ons platform voor actieve beleggers Binck360 ondergaat dit jaar een flinke metamorfose. Dit platform wordt sneller, en nóg meer toegespitst op de optie-, turbo- en futurebelegger. Wij houden u natuurlijk op de hoogte.

Nieuw in de Binck app! Inloggen met uw vingerafdruk
Daarnaast zien we ook dat steeds meer klanten de Binck app ontdekkenOf het nou op het werk is, of tijdens vakantie, de app is ontwikkeld om snel bij uw portefeuille te kunnen en gemakkelijk een order te plaatsen. Om dit allemaal nóg makkelijker te maken, is het nu ook mogelijk om met uw vingerafdruk in te loggen.

Uiteraard moet uw toestel dit wel ondersteunen. Hiervoor hoeft u alleen de laatste update te installeren en via de Instellingen Touch ID (op de iPhone) of Fingerprint (op Android) te activeren. De komende tijd kunt u nog meer verbeteringen verwachten. Zo werken we nu hard aan betere grafieken.

Nieuwe opties, futures en turbo’s
Wat betreft producten om in te handelen, maken we ook mooie stappen. Met name voor onze actievere klanten zijn er nieuwe producten beschikbaar. Om te beginnen met Italië: voor de avontuurlijke belegger kan de Italiaanse derivatenmarkt interessant zijn. Hier kunt u handelen in aandelenopties op Italiaanse large caps, maar ook in opties en futures op de Italiaanse index (FTSE MIB). Dit is niet zonder risico, want de Italiaanse markt is zeer volatiel. Bovendien hebben deze producten een andere expiratie, afwikkeling en tick size dan we in Nederland gewend zijn, dus leest u vooral eerst de handleiding.

Futures op STOXX 600
Naast Italiaanse futures hebben we ook een aantal nieuwe futures op STOXX Europe 600 sectorindices toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de STOXX Europe 600 Oil & Gas (FSTE) of de STOXX Europe 600 Banks (FSTB). Deze worden verhandeld op Eurex.

Nieuwe Binck turbo’s toegevoegd
Kent u onze eigen Binck turbo al? De Binck turbo kenmerkt zich door een zeer krappe spread, ruime handelstijden van 8.00 tot 22.00 uur en een steeds maar groeiend aanbod aan onderliggende waarden.

En op dit moment is de Binck turbo de enige turbo in Nederland die Amerikaanse aandelen als onderliggende waarde heeft. Dus voor turbo’s op Apple, Tesla of Facebook kunt u bij Binck terecht. Maar ook voor turbo’s op valutaparen (zoals EUR/USD, EUR/GBP, EUR/YEN, EUR/CHF), goud en zilver. Want deze hebben we net beschikbaar gemaakt.

De Binck turbo: nóg beter met uw suggesties
We proberen continu ons aanbod, waar mogelijk, naar de wens van klanten aan te passen. Zo lanceerden we snel na de beursgang van Snapchat al turbo’s long én short op SNAP. Heeft u nog een wens voor een turbo die er nu nog niet is? Geef het aan ons door op klantenservice@binck.nl.

Belangrijk om te weten
Binck turbo's, opties en futures zijn risicovolle producten en alleen geschikt voor ervaren actieve beleggers met een hoge risicoacceptatie. Het is daarom belangrijk dat u de kenmerken en risico’s begrijpt, voordat u in deze producten gaat beleggen. Lees voor u gaat beleggen in turbo’s eerst het prospectus, de brochure en kijk op de website voor meer informatie over de  risico's en kenmerken van dit product. Lees voordat u in opties en futures gaat beleggen eerst de handleiding derivaten  waarin alle risico's en kenmerken van deze beleggingsinstrumenten beschreven staan.

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in