• Nieuws

Nieuw: Binck Forward

Binck introduceert Binck Forward met overname FinTech Pritle

Vanaf 11 april kunt u ook een deel van uw geld láten beleggen bij Binck. Met de introductie van Binck Forward breidt Binck haar dienstverlening uit met laagdrempelig geautomatiseerd vermogensbeheer, waarmee u op een eenvoudige manier een deel van uw geld kunt laten beleggen.

Veilig en modern platform
Dankzij de recente overname van vermogensbeheerder Pritle, heeft Binck Forward een modern online platform voor vermogensopbouw. Niet voor niets kreeg Pritle een 5 sterren beoordeling van beleggingsmatch.nl (2017). Vanzelfsprekend biedt Binck Forward bovendien de zekerheid die u van het veilige Binck platform gewend bent.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. Klant worden kan geheel online. U stelt met behulp van een vragenlijst een individueel profiel in op basis van uw financiële doel, risicobereidheid en beoogde tijdslijn.  Binck Forward creëert voor u een op maat gemaakte beleggingsportefeuille van hoofdzakelijk indexfondsen. Ieder kwartaal wordt uw portefeuille automatisch in lijn gebracht met uw doelstellingen. En het beleggingsrisico wordt automatisch afgebouwd naarmate de einddatum van uw doel dichterbij komt.  Uw doelen kunnen altijd online, eenvoudig worden aangepast.

  • Starten kan al vanaf een inleg van €10

  • Binck Forward belegt voor u

  • Lage kosten dankzij volledige automatisering

  • 24/7 inzicht in het verwachte rendement

  • Uw geld blijft direct opvraagbaar

Natuurlijk zijn er ook risico’s, het blijft tenslotte beleggen. Uw inleg kan minder waard worden. Op de pagina Wat is risico, leest u er alles over.

Open direct een rekening

Ontdek Binck Forward

Wanneer u een Binck Forward rekening opent ontvangt u hiervoor een aparte inlogcode. Op termijn wordt Binck Forward geïntegreerd in de website van Binck en kunt u met uw Binck password inloggen. U wordt hiervan uiteraard tijdig op de hoogte gebracht. 

Voor vragen over Binck Forward staat het Binck Forward team voor u klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 via telefoonnummer 020-2170979, support.nl@pritle.com en chat.

Heeft u vragen over andere diensten van Binck, of over de overname van Pritle door Binck? Bel dan met onze Servicedesk via 020 606 26 66.

 

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in