• Nieuw van Binck

Nieuw in het assortiment

Weekopties op de EURO STOXX 50 en DAX

Goed nieuws! Op verzoek van vele beleggers hebben we de mogelijkheid toegevoegd om te beleggen in weekopties op de DAX en de EURO STOXX 50. De Duitse hoofdindex DAX en de brede Europese index EURO STOXX 50 zijn twee van de belangrijkste indices in Europa.

Waar vindt u deze opties?
Na inloggen kiest u voor Opties - Frankfurt. De weekopties herkent u als ODX (1,2,4,5) en OES (1,2,4,5). U kunt het realtime koersabonnement voor Eurex activeren via 'Mijn Binck'/'Instellingen'/Handelsinstellingen en vervolgens 'Koersabonnement Eurex'. Als u al gebruik maakt van de nieuwe website, kunt u hiervoor contact opnemen met de Klantenservice & Orderdesk.

Turbo's op S&P 500
Ook bieden we sinds kort Binck turbo's aan op de Amerikaanse S&P 500, de grootste aandelenindex ter wereld. Peter Siks bespreekt verderop in deze nieuwsbrief de kenmerken en mogelijkheden van deze turbo.

Belangrijk om te weten
Binck turbo's en opties zijn risicovolle producten en alleen geschikt voor ervaren actieve beleggers met een hoge risicoacceptatie. Het is daarom belangrijk dat u de kenmerken en risico’s begrijpt, voordat u in deze producten gaat beleggen. Lees voor u gaat beleggen in turbo’s eerst het prospectus, de brochure en kijk op de website voor meer informatie over de  risico's en kenmerken van dit product. Lees voordat u in opties gaat beleggen eerst de handleiding derivaten waarin alle risico's en kenmerken van deze beleggingsinstrumenten beschreven staan.

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in