Kennismaken met laten beleggen

Het gemak van vermogensgroei met Binck Forward 
ma
31
jul
bincknederland/20170731_1

Er is een grote groep mensen die wel wil beleggen maar het ontbreekt aan tijd, kennis of zin. Dan is Binck Forward een uitstekende oplossing. Dat is volledig geautomatiseerd beleggen. Dé nieuwe eenvoudige manier om vermogen op te bouwen, zonder er zelf mee bezig te hoeven zijn. 

Want of u nu wil beleggen voor een sloepje voor in de weekenden met het gezin, eerder stoppen met werken of de studie van de kinderen, dromen en doelen hebben één ding gemeen: ze kosten geld.

Oprichter Thomas Bunnik gaat 31 juli in gesprek met beleggerstrainer Peter Siks over hoe u doelgericht meer uit uw geld kunt halen, door uw geld wereldwijd te laten beleggen in indexfondsen. In dit webinar krijgt u op een interactieve manier inzicht in het gemak van Binck Forward, weet u hoe alles ‘achter de schermen’ ingericht is en hoe bijvoorbeeld het risico afgebouwd wordt als u dichter bij de einddatum van uw doel komt.

Dit komt aan bod:

 • Waarom Binck Forward?

 • Waarom is deze vorm van beleggen juist nu zo belangrijk? (Markt dynamiek, lage rente, sector toe aan verandering)

 • Hoe zit het met de kosten en de instap van €10?

 • Alles is online, kan de klant met iemand spreken als dat nodig is?

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beginnende beleggers die op zoek zijn naar een gemaksoplossing wat betreft beleggen én zeer geschikt voor beleggers die een deel van hun geld willen investeren zonder er zelf mee bezig te hoeven zijn. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

 
31 jul
20:00 uur
60 minuten

Sprekers

 •  

  Thomas Bunnik

  Thomas Bunnik heeft jarenlang ervaring opgedaan als professional in de internationale beleggingsindustrie. In 2013 richtte Thomas ‘Pritle’ op met de overtuiging de beleggingsdienstverlening sneller is te moderniseren. Onder de nieuwe naam Binck Forward realiseert Thomas zijn visie dat vermogensbeheer eenvoudiger, voordeliger en toegankelijk moet zijn.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks werkt al meer dan 25 jaar in de financiële wereld en is gepokt en gemazeld in beleggen. Peter is onder meer geïnteresseerd in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij Binck als beleggerstrainer.

Niveau

 • Algemeen

Onderwerpen

 • Indexbeleggen
 • Binck Forward
  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66

  Ook beleggen bij Binck?


  Word klant   Log in