Trading tijdens beurstijd

Het geheim achter succesvol daytraden 
do
26
okt
bincknederland/20171026_1

Terug van weggeweest: het livewebinar tijdens beurstijd! Tijdens dit bijzondere webinar wordt er live gehandeld! Beleggerstrainer Peter Siks en Bart Peters zetten – op basis van Technische Analyse - een goed beargumenteerde trade op. Op deze manier wordt u door experts bijgestaan bij de topsport genaamd daytraden.

Wat kunt u zoal verwachten?

- Hoe bepaalt u het koopmoment (de entry) en de exit (sluiten van de positie)?
- Welke instrument (optie, turbo of future) gebruikt u om de trade mee op te zetten.
- Risk- en money management: de belangrijkste pijler bij daytrading.

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is met name geschikt voor de (zeer) actieve beleggers die live getuige willen zijn van daytraden. De strategieën die in het webinar worden besproken zijn bedoeld voor beleggers die ervaring hebben met hefboomproducten zoals opties en turbo's en een grote risicobereidheid hebben. Tijdens dit interactieve webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze trainer en medewerkers.

Niveau

Details

26 okt
16:00 - 17:00 uur

Sprekers

 •  

  Bart Peters

  Bart Peters is moderator bij de Binck Beursvloer, een dienst waarbij actieve klanten van Binck en Alex kunnen sparren met beursexperts. Bart is vooral gespecialiseerd in technische- en fundamentele analyse en heeft veel ervaring in de handel van derivaten.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks werkt al meer dan 25 jaar in de financiële wereld en is gepokt en gemazeld in beleggen. Peter is onder meer geïnteresseerd in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66