Trading tijdens beurstijd

Het geheim achter succesvol daytraden 
do
26
okt
bincknederland/20171026_1

Terug van weggeweest: het livewebinar tijdens beurstijd! Tijdens dit bijzondere webinar wordt er live gehandeld! Beleggerstrainer Peter Siks en Bart Peters zetten – op basis van Technische Analyse - een goed beargumenteerde trade op. Op deze manier wordt u door experts bijgestaan bij de topsport genaamd daytraden.

Wat kunt u zoal verwachten?

- Hoe bepaalt u het koopmoment (de entry) en de exit (sluiten van de positie)?
- Welke instrument (optie, turbo of future) gebruikt u om de trade mee op te zetten.
- Risk- en money management: de belangrijkste pijler bij daytrading.

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is met name geschikt voor de (zeer) actieve beleggers die live getuige willen zijn van daytraden. De strategieën die in het webinar worden besproken zijn bedoeld voor beleggers die ervaring hebben met hefboomproducten zoals opties en turbo's en een grote risicobereidheid hebben. Tijdens dit interactieve webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze trainer en medewerkers.

26 okt
16:00 uur
60 minuten

Sprekers

 •  

  Bart Peters

  Bart Peters werkte in het verleden als optiehandelaar op de beursvloer. Nu is hij moderator in de Binck Beursvloer. Hij is daar elke dag te vinden en beantwoordt graag vragen van Binck-beleggers.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks werkt al meer dan 25 jaar in de financiële wereld en is gepokt en gemazeld in beleggen. Peter is onder meer geïnteresseerd in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij Binck als beleggerstrainer.

Niveau

 • Trader

Onderwerpen

 • Ervaren
 • Succesvol traden
 • Opties
 • Handelsstrategieën
  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66

  Ook beleggen bij Binck?


  Word klant   Log in