Slimmer indexbeleggen met strategieën van iShares

Hoe bouwt u een robuuste beleggingsportefeuille op? 
di
21
nov
bincknederland/20171121_1

ETF’s zijn ongekend populair. En terecht. De spreiding, de lage kosten én de transparantie zijn ook bij het grote publiek bekend. Bovendien komen steeds meer zelf-beleggers tot de conclusie dat een flink gedeelte van de portefeuille uitstekend ingevuld kan worden met passieve beleggingen. Maar hoe bouwt u nu een robuuste portefeuille op? Dat vertellen Jamie Pronker van iShares en beleggerstrainer Peter Siks u.

De kern van hun gesprek zal gaan over het samenstellen van een goed uitgebalanceerde portefeuille met behulp van een core/satellite-strategie met ETF’s.

Wat kunt u zoal verwachten?

- Uitleg van verschillende core/satellite-strategieën?
- Handvatten voor het opbouwen van een robuuste portefeuille?
- Een inhoudelijke uitleg van de verschillende gemaksoplossingen van iShares.

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor alle beleggers die meer willen weten over het opbouwen van een robuuste portefeuille en welke rol ETF’s daarbij kunnen spelen. Tijdens dit interactieve webinar heeft u volop de mogelijkheid om via de chatfunctie vragen te stellen aan onze trainer en medewerkers.


21 nov
20:00 uur
60 minuten

Sprekers

 •  

  Jamie Pronker

  Jamie is Sales Manager iShares bij BlackRock.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks werkt al meer dan 25 jaar in de financiële wereld en is gepokt en gemazeld in beleggen. Peter is onder meer geïnteresseerd in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij Binck als beleggerstrainer.

Niveau

 • Gemiddeld

Onderwerpen

 • Portefeuillemanagement
 • ETF's
  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66

  Ook beleggen bij Binck?


  Word klant   Log in