Slim beleggen in technologie-aandelen

Beleggen in de toekomst 
do
14
dec
bincknederland/20171214_1

De Nasdaq staat op eenzame hoogte, robots beginnen ingeburgerd te raken, kunstmatige intelligentie komt eraan en het duurt niet lang meer of Mars is bewoond. En een goed stuk biefstuk komt binnenkort uit het lab. Wat brengt de toekomst nog meer? Dat vertelt Marc Langeveld van ProBeleggen u. Hij gaat in gesprek met Peter Siks over de vraag wat u van de toekomst kunt verwachten en hoe u hier op in kunt spelen.

Wat kunt u zoal verwachten?

- Inzicht in de manier waarop aantrekkelijke technologieaandelen – op fundamentele basis – worden geselecteerd.
- Welke technologieaandelen zijn overgewaardeerd en welke bieden kansen?
- Kansrijke beleggingsstrategieën rondom het thema technologie.

Is dit webinar iets voor u?

Basiskennis van beleggen is mooi meegenomen, maar een gezonde interesse in technologie is voldoende. Dit webinar is met name geschikt voor alle beleggers die op de hoogte willen zijn – en blijven – de trends in de technologiesector. Tijdens dit interactieve webinar heeft u volop de mogelijkheid om via de chatfunctie vragen te stellen.

 

14 dec
20:00 uur
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks werkt al meer dan 25 jaar in de financiële wereld en is gepokt en gemazeld in beleggen. Peter is onder meer geïnteresseerd in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij Binck als beleggerstrainer.

 •  

  Marc Langeveld

  Marc Langeveld heeft een lange staat van dienst in de beleggingswereld en was 10 jaar portfolio manager van het Antaurus Europe Fund. Nu gaat hij bij ProBeleggen op zoek naar de winnaars van morgen in de technologie sector.

Niveau

 • Gemiddeld

Onderwerpen

 • Fundamentele Analyse
 • Aandelen
  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66

  Ook beleggen bij Binck?


  Word klant   Log in