Beter beleggen
met de benefits van binck

Open een rekening

De beurs kan stijgen en dalen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw beleggingen stijgen, en niet dalen? Daar helpt Binck u graag mee. Met de Benefits van Binck. Dit is een uniek programma bestaande uit kennis, inspiratie en functionaliteiten die u als belegger bij Binck krijgt. Verder ontvangt u tijdelijk € 200 transactietegoed. Ontdek de Benefits van Binck.

KENNIS


Online trainingen

Online trainingen

Beter beleggen kunt u leren. En dat is makkelijker dan u denkt. Bijvoorbeeld met een van de vele gratis webinars. Maak uzelf wijzer.

Binck academy

Wekelijks beursoverzicht

Elke maandagochtend ontvangt u een gepersonaliseerde nieuwsbrief met nieuws over uw favorieten en portefeuille van de afgelopen week. Zo bent u helemaal op de hoogte.

welkomsplatform

Welkomstplatform

Speciaal voor nieuwe klanten hebben we een welkomstplatform met hierin handzame informatie over beleggen.

Beleggerstrainingen

Beleggerstrainingen

Geregeld organiseren we leerzame evenementen door heel Nederland. Zo kunt u meer leren over beleggingsstrategieën, beleggingsinstrumenten en nog veel meer.

INSPIRATIE


Kies de Pro die bij uw past

toegang tot probeleggen

U kunt meekijken met pro’s en hun beleggingsbeslissingen. En wat u vervolgens met deze wijsheid doet, dat bepaalt u zelf.

Inspirerende events

inspirerende events

Geregeld organiseren we evenementen waar u wijzer van wordt. Denk aan de Personal Finance Day en de BinckBank Tour.

Beursgangen en actualiteiten

Beursgangen en actualiteiten

Een bedrijf naar de beurs? Spannende verkiezingen? Onze experts duiden het nieuws en helpen u betere beslissingen te nemen.

Morning call

Morning call

De Morning Call van Binck geeft u elke ochtend een compleet beeld van de belangrijkste gebeurtenissen op beurs. Zo begint u goed geïnformeerd aan de nieuwe beursdag.

FUNCTIONALITEITEN


Prijswinnend beleggingsplatform

Prijswinnend beleggingsplatform

Ook in 2017 is de beleggingssite van Binck is uitgeroepen tot beste en meest gebruiksvriendelijke van Nederland. Zo krijgt u alles om succesvol te beleggen.

Slimme beleggingsapp

Slimme beleggingsapp

Binck biedt een slimme app waarmee u - zowel thuis als onderweg – uw portefeuille en rendement kunt inzien en kunt aan- en verkopen. Lees snel verder.

Schaduwportefeuille

Schaduwportefeuille

De slimste manier om te leren hoe beleggen werkt. Zo kunt u oefenen met de aan- en verkoop van aandelen of opties zonder dat het u geld kost.

Binck360 voor traders

Marktanalyses

Kopen, verkopen of houden? De marktanalyses van onafhankelijke analisten vertellen het u. Laat u inspireren door de beste analisten.

Welkomstaanbod: € 200 transactietegoed!

Start nu bij Binck, dan ontvangt u € 200 transactietegoed.

Veilig en vertrouwd beleggen

Voordat u het geld waar u zo hard voor werkt aan een bank toevertrouwt, wilt u zeker weten dat die bank veilig en betrouwbaar is. Daarom is het goed te weten dat Binck een onderdeel is van BinckBank nv - een Nederlandse onderneming met een notering op Euronext Amsterdam. Binck is financieel gezond, onderneemt geen risicovolle activiteiten. Uw geld is veilig en uw aandelen staan op uw naam. Wel zo goed voor uw nachtrust.

Disclaimer
Informatie van ProBeleggen is geen beleggingsadvies of -aanbeveling van Binck. ProBeleggen wordt niet gereguleerd door de AFM. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u alleen te beleggen in financiële producten die aansluiten bij uw kennis en ervaring.