BinckBank tour

29 september tot en met 3 oktober 2020

De mooiste wielerronde van
Nederland en België

Sinds 2017 is BinckBank hoofdsponsor van de BinckBank Tour, 1 van de grootste wielerwedstrijden van Nederland en België. Een evenement van formaat, met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op dinsdag 29 september met een etappe van Blankenberge naar Ardooie. Op zaterdag 3 oktober is de finish in het wielermekka Geraardsbergen. Alles is live te bekijken via NOS en Sporza. Geniet een week lang van de prachtige omgeving, de spannendste etappes, een geweldige tijdrit en op zaterdag een loodzware slotetappe.

Onze ambassadeurs

Wereldtoppers Eddy Planckaert en Maarten Tjallingii zijn de vaste ambassadeurs van de BinckBank Tour. De twee ex-topwielrenners zijn hét gezicht van de etappewedstrijd en alom aanwezig: ze verkennen het parcours, gaan met het publiek & gasten van BinckBank in gesprek en doen dagelijks verslag voor de BinckBank Tour-kanalen. Houd onze social media in de gaten voor hun columns en (video)analyses.

Vincent Germyns - Niki Terpstra

"Wij weten dat veel van onze klanten van wielrennen houden; en dat een groot deel van hen de sport ook zelf beoefent. De BinckBank Tour is, net als zijn voorganger de Eneco Tour, een kwalitatief evenement dat topwielrennen dichtbij brengt in Nederland en België."

Vincent Germyns, CEO BinckBank, over de BinckBank Tour

 • Tourfact #1

  Onderdeel van de UCI World Tour, de absolute wereldtop.

 • Tourfact #2

  Event wordt uitgezonden op de NOS, Eurosport en VRT.

 • Tourfact #3

  De grootste wielerronde van Nederland en België, met de mooiste etappes van de lage landen.

 • Tourfact #4

  Oude winnaars: Niki Terpstra, Tim Wellens, Mark Cavendish en Peter Sagan.


Het parcour 

Bekijk de video voor het parcour van 2020 of kijk op de website van Binckbank Tour voor meer informatie!

Bezoek binckbanktour.com

Voor wie is de
BinckBank Tour?

De BinckBank Tour is er niet alleen voor onze klanten of medewerkers, maar voor alle wielerfans van de lage landen. Het evenement wordt live uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie, en is vrij toegankelijk voor toeschouwers. Zo komt de wieleractie echt dichtbij. Weten waar de Tour dit jaar langskomt?

Bezoek binckbanktour.nl


Van 12 tot en met 18 augustus 2019 
in Nederland en België.