Binckbank Tour logo


BinckBank Tour: 7 tot en met 13 augustus

Binckbank-Tour data

De mooiste wielerronde van Nederland en België.

BinckBank is hoofdsponsor én naamgever geworden van de BinckBank Tour. Dit is de mooiste wielerronde van Nederland en België, voorheen de Eneco Tour. BinckBank heeft zich voor vijf jaar aan het topsportevenement verbonden. Hierdoor zijn ook de komende jaren werelds beste wielrenners in Nederland en België te bewonderen.
De BinckBank Tour vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus.

 • Tourfact nummer 1

  Onderdeel van de UCI World Tour, de absolute wereldtop.

 • Tourfact nummer 2

  Van 7 tot en met 13 augustus 2017, de mooiste etappes van de lage landen.

 • Tourfact nummer 3

  De grootste wielerronde van Nederland met de beste topwielrenners.

 • Tourfact nummer 4

  Honderdduizenden wielerliefhebbers staan jaarlijks langs het parcours.

BinckBank Tour – the pre-movie

BinckBank is sponsor geworden van de mooiste wielerronde van Nederland en België. Deze wielertour stond bekend als de Eneco Tour. Hier ziet u alvast een sfeerimpressie.


Bezoek BinckBankTour.nl

 Vincent Germyns - Niki Terpstra

' Wij weten dat veel van onze klanten van wielrennen houden en dat een groot deel de sport ook zelf beoefent. De BinckBank Tour is net als zijn voorganger de Eneco Tour een kwalitatief evenement dat topwielrennen dichtbij brengt in Nederland en België.” 


Vincent Germyns, CEO BinckBank, over de BinckBank Tour.

Waarom sponsoren wij deze wielerronde?

Ten eerste is wielrennen een bijzonder populaire sport onder onze klanten. Onze beleggers kijken niet alleen naar de sport, maar beoefenen deze ook actief. Verder is wielrennen in Nederland, België, Italië, Spanje en Frankrijk razend populair – en dit zijn precies de landen waarin BinckBank actief is.


Binck maakte de beleggingswereld toegankelijk. Voor iedereen. Dit blijven we ook in de toekomst doen. Nu maakt Binck de topwielersportwereld toegankelijk voor iedereen. Met de BinckBank Tour. Wielrennen is een zeer toegankelijke sport. De BinckBank Tour ook. Waar anders kun je al deze wereldtoppers zien en (bijna ) aanraken.

Door deze tour zo toegankelijk mogelijk te maken, biedt het een uitgelezen kans om onze klanten in een informele setting te ontmoeten en een bredere doelgroep aan te spreken. Dit past bij de verbreding van de dienstverlening in de komende jaren. En met de sponsoring van dit evenement blijft topwielrennen de komende vijf jaar te zien in Nederland en België. Ook dat vinden we erg belangrijk.

 • Tourfact nummer 5

  BinckBank Team Time Trial – Rijd met vrienden het tijdritparcours van de profs.

 • Tourfact nummer 6

  Oude winnaars: Niki Terpstra, Tim Wellens, Mark Cavendish en Peter Sagan.

 • Tourfact nummer 7

  Event wordt uitgezonden op de NOS, Eurosport en VRT.

 • Tourfact nummer 8

  Uiterst toegankelijk topevent voor alle fans.

Voor wie is de
BinckBank Tour?

De BinckBank Tour is er voor alle wielerfans in Europa. Voor klanten, onze medewerkers en alle geïnteresseerden. We brengen wielrennen écht dichtbij met unieke ervaringen. Niet voor de happy few, maar toegankelijk voor (bijna) iedereen.

Binckbank Tour logo


Van 7 tot en met 13 augustus
in Nederland en België.

Bezoek BinckBankTour.nl