BinckBank tour

12 tot en met 18 augustus 2019

De mooiste wielerronde van
Nederland en België

BinckBank is hoofdsponsor van de BinckBank Tour, één van de grootste wielerwedstrijden van Nederland en België. Een evenement van formaat, met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op maandag 12 augustus met een etappe van Beveren naar Hulst. Zondag 18 augustus finishen de deelnemers in het wielermekka Geraardsbergen. Bekijk alle etappes live via de NOS, of kom kijken en beleef het van dichtbij! Een week lang voert de koers door prachtige omgevingen met de mooiste dorpjes, spannende etappes, een uitdagende tijdrit en een loodzware slotetappe.

Meer informatie over alle facetten van de tour is te vinden op de officiële website.


De BinckBank Tour 2019

7 dagen, 7 etappes, 7 x strijd. De data en het parcours zijn bekend. De ploegen en renners volgen snel. Het laatste nieuws en alle informatie is te vinden op de officiële website.


Bezoek binckbanktour.com

Onze ambassadeurs

Wereldtoppers Eddy Planckaert en Maarten Tjallingii zijn de vaste ambassadeurs van de BinckBank Tour. De twee ex-topwielrenners zijn hét gezicht van de etappewedstrijd en alom aanwezig: ze verkennen het parcours, gaan met het publiek & gasten van BinckBank in gesprek en doen dagelijks verslag voor de BinckBank Tour-kanalen. Houd onze social media in de gaten voor hun columns en (video)analyses.

Vincent Germyns - Niki Terpstra

"Wij weten dat veel van onze klanten van wielrennen houden; en dat een groot deel van hen de sport ook zelf beoefent. De BinckBank Tour is, net als zijn voorganger de Eneco Tour, een kwalitatief evenement dat topwielrennen dichtbij brengt in Nederland en België."

Vincent Germyns, CEO BinckBank, over de BinckBank Tour


The story behind the Trophy


Danièle Scauso is Italiaans kunstenaar en de trotste designer en maker van de BinckBank Tour Trophy. Het laatste nieuws en alle informatie is te vinden op de officiële website.


Bezoek binckbanktour.com

 • Tourfact #1

  Onderdeel van de UCI World Tour, de absolute wereldtop.

 • Tourfact #2

  Event wordt uitgezonden op de NOS, Eurosport en VRT.

 • Tourfact #3

  De grootste wielerronde van Nederland en België, met de mooiste etappes van de lage landen.

 • Tourfact #4

  Oude winnaars: Niki Terpstra, Tim Wellens, Mark Cavendish en Peter Sagan.

De BinckBank Tour 2018BinckBank Tour: de terugblikmovie 2018Matej Mohoric, winnaar van De BinckBank Tour 2018!


Vincent Germyns - Niki Terpstra


Voor wie is de
BinckBank Tour?

De BinckBank Tour is er niet alleen voor onze klanten of medewerkers, maar voor alle wielerfans van de lage landen. Het evenement wordt live uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie, en is vrij toegankelijk voor toeschouwers. Zo komt de wieleractie echt dichtbij. Weten waar de Tour dit jaar langskomt?

Bezoek binckbanktour.nl


Van 12 tot en met 18 augustus 2019 
in Nederland en België.