Fiets mee met uw favoriete wielerronde!

 

Binck - supporter van wielrennen


Het wordt een waanzinnige wielerzomer voor Nederlandse en Vlaamse wielerfans. Dat zit zo. Binck is de komende jaren sponsor van de BinckBank Tour. Naast dit waanzinnige wielerevent doen we meer voor wielrenners! Zo kunnen klanten van Binck kosteloos naar een selectie van waanzinnige wielerrondes.

Gratis meefietsen? Meld u aan met de kortingscode

Bij elke wielerronde ziet u een unieke code staan. Gebruik deze code als u zich inschrijft voor één van de vier events. Zo worden er geen kosten in rekening gebracht en kunt u kosteloos deze mooie rondes fietsen.

CLASSICO BORETTI - [kortingscode: 72901A-A79F88]
BINCKBANK TOERTOCHT - [kortingscode: 18f4fcc2ae35]
BINCKBANK TEAM TIJDRIT [kortingscode hieronder aanvragen]
BINCKBANK KLIMTIJDRIT - [kortingscode: 8BA312-4BB0A8]


CLASSICO BORETTI // 5 augustus

De Classico Boretti België vindt zondag 5 augustus plaats. Voor het 5e jaar op rij staat de Grote Markt van Herentals helemaal in het teken van het wielrennen. 
[Gebruik deze code bij het inschrijven: 72901A-A79F88]

BINCKBANK TOER TOCHT// 12 augustus

Als wielerfan krijg jij de kans om jouw BinckBank Tour te rijden tijdens de BinckBank Toertocht in het Friese Bolsward. Na afloop ontmoet je ook nog eens de profwielrenners. [Gebruik deze code bij het inschrijven: 18f4fcc2ae35]

BINCKBANK TEAM TIJDRIT // 14 augustus

De BinckBank Tour daagt je uit voor een unieke race tegen de klok! Samen met 3 fietsvrienden rijden jullie hetzelfde parcours als waar de profs later hun individuele tijdrit afleggen. 

BINCKBANK KLIM TIJDRIT // 19 augustus

Sterke benen gezocht! Meld u aan voor de Klimtijdrit in het Belgische Lacs de l'Eau d'Heure! Misschien wel de meest uitdagende wielerronde. [Gebruik deze code bij het inschrijven: 8BA312-4BB0A8 ]