Cursus beleggen

Succesvol leren beleggen bij Binck

Bij Binck doen we er graag alles aan om u zo goed mogelijk laten beleggen. Want succesvol beleggen kunt u leren. En dat is eenvoudiger dan u denkt. Zo bieden we uitgebreide ondersteuning en beleggerseducatie voor elke belegger: van beginner tot doorgewinterde daytrader.

Binck bestaat al sinds 2000 en in die jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die we graag met u delen. U leest er meer over op binck.nl/educatie .

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden


Beleggers training

Beleggerstraining op verschillende locaties in Nederland


Komend voorjaar geven onze beleggerstrainers op verschillende locaties in Nederland een beleggerstraining. Hierin leert u alles over de beleggingssite, het voorkomen van beginnersfouten, het belang van spreiding, risicomanagement én enkele succesvolle beleggingsstrategieën. Alles voor een vliegende start op de beurs.

Waar: Verschillende locaties in Nederland
Wanneer: Van 23 maart tot 19 april 2017

 

 


platform

Gebruiksvriendelijk beleggen bij Binck


Maar met kennis alleen bent u er nog niet. Goed en succesvol beleggen staat of valt bij een gebruiksvriendelijke website. Snel en eenvoudig uw orders inleggen, analyses maken en uw portefeuille beheren: met Binck is het heel gemakkelijk.

En dit geldt ook voor de mobiele app. Hiermee kunt u altijd en overal het nieuws volgen, uw rendement bekijken en aan- en verkopen. Geen wonder dat we 14 keer zijn uitgeroepen tot beste broker van Nederland – mede vanwege het gebruiksgemak van ons platform.

Beleg ook bij BinckBank
Net als meer dan 300.000 andere beleggers


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank

Beginnen met beleggen


Beginnen met beleggenAlle begin is moeilijk, dit geldt ook voor beleggen. Geen zorgen, Binck is er ook voor beginnende beleggers.

Meer over beginnen met beleggen

Beleggingsinstrumenten


BeleggingsinstrumentenAandelen, opties, turbo’s, ETF's en obligaties? Hoe zat het ook alweer? Wij hebben alle kenmerken voor u op een rij gezet.

Meer over beleggingsinstrumenten

Beleggen ABC


Beleggen ABCIn het Beleggen ABC van Binck vindt u een korte en bondige uitleg van terminologie uit de beleggingswereld.

Ga naar het Beleggen ABC