De website
van Binck
Fundcoach

De website van Binck Fundcoach is speciaal ontworpen voor beleggingsfondsen en ETF’s. Zo krijgt u uitgebreide fondsinformatie, aanbevelingen van gerenommeerde analisten, beleggingseducatie én leerzame columns. Bovendien kunt u gebruikmaken van de krachtige Fondsvergelijker en kosteloos uw portefeuille opbouwen met periodiek beleggen.

Inspiratie & informatie


Fundcoach nieuws

RELEVANT NIEUWS EN INSPIRENDE ANALYSES

Met Binck Fundcoach bent u altijd op de hoogte van het meest relevante nieuws op het gebied van beleggingsfondsen en ETF’s. Daarnaast vindt u op Binck Fundcoach opiniestukken en columns van beleggingsexperts die hun visie geven op de ontwikkelingen in de markt. Ook leest u meer over slimme beleggingsstrategieën en vindt u er productrecensies.

Fundcoach fondsinformatie

Uitgebreide fondsinformatie

U krijgt een compleet en uitgebreid overzicht van beleggingsfondsen en ETF’s. Zo ziet u voor elk fonds alle belangrijke informatie zoals rendement, kosten, risico, beleggingsbeleid, sectorinformatie en dividendrendement overzichtelijk weergegeven.

mijnport


MAANDELIJKS een PERSOONLIJKE NIEUWSBRIEF

Elke maand ontvangt u het Maandbericht met alle relevante informatie over vermogensopbouw in fondsen. Met deze persoonlijke nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de prestaties van uw fondsen én krijgt u een nuttig inzicht in de samenstelling van uw portefeuille. Ook ontvangt u nieuws, markvisies, analyses en handige toplijstjes gebaseerd op rendement en populariteit.

Educatie & ondersteuning


Beleggingstrainer Peter Siks

Leerzame webinars

Geregeld organiseert Binck leerzame webinars over uiteenlopende onderwerpen. Deze webinars worden geleid door de beleggingstrainers van Binck. Hierin krijgt u verschillende strategieën aangereikt, u krijgt informatie over beleggingsinstrumenten en vele beleggingstips.

Fundcoach klantenservice

Deskundige klantenservice

Komt u er even niet uit? Of heeft u vragen over een bepaald beleggingsfonds of ETF? Dan is het een fijn idee dat u altijd hulp kunt vragen aan onze deskundige medewerkers. Zij staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder. Overigens heeft Binck in 2012 dé prijs voor beste klantenservice van Nederland gewonnen. Zo ziet u dat we service erg serieus nemen.

Inspirerende webinars

Welkomstplatform

Kennis en inspiratie - dat kan iedere belegger wel gebruiken. Daarom hebben we voor zowel de beginnende als gevorderde belegger een uniek kennisplatform ontwikkeld. Hierin leest u alles over ETF’s, beleggingsfondsen, het maken van een beleggingsplan, het gebruik van de beleggingssite, en u krijgt een gedegen beleggingsstrategie aangereikt. Perfect als naslagwerk.

Analyseren & vergelijken


Fundcoach fondsvergelijker

Een krachtige Fondsvergelijker

Het ene fonds is het andere niet. Met de Fondsvergelijker weet u hoe het zit en waar u op moet letten. Wilt u een beleggingsfonds of ETF met mogelijk hoge rendementen en een wat hoger risico? Of wilt u een zeer behoudend fonds? Of gaat u voor fondsen die alleen in Amerika beleggen? Met de Fondsvergelijker is uw ideale fonds zo gevonden en zo ziet u gelijk of er betere alternatieven zijn.

Een zeer ruim assortiment

Binck Fundcoach biedt u een zeer ruim en compleet assortiment. U kunt hierin een selectie maken op regio, categorie en aanbieder. In het overzicht dat hieruit volgt, kunt u eenvoudig alle relevante gegevens zien zoals rendement, koers en Morningstar Rating.

Fundcoach zoekunctie

Slimme zoekfunctie

Met de zoekfunctie vindt u in een handomdraai het juiste fonds. U kunt een beleggingsfonds of ETF zoeken op de naam of op fondsaanbieder. Vervolgens krijgt u de beleggingsfondsen of ETF’s gerangschikt in een overzicht te zien. Een compleet overzicht van alle beleggingsfondsen en ETF's, vindt u hier.

Uw portefeuille inzien en beheren met de mobiele app.

Waar u ook bent – onderweg, op vakantie, in de trein of thuis op de bank, u kunt altijd direct zien hoe uw beleggingen ervoor staan. Met de app ziet u het rendement per fonds en uw totale rendement nauwkeurig weergegeven. Ook kunt u aan- en verkopen via de app doen. U kunt de app kosteloos downloaden via de App Store en Google Play.

Download in de app store Download in Google Play
Portefeuille inzien

Al meer dan 210.000 beleggers gingen u voor.
Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.


Open nu een rekening Informatiepakket aanvragen