De website
van Binck
Fundcoach

De website van Binck Fundcoach is speciaal ontworpen voor beleggingsfondsen en ETF’s. Zo zie je uitgebreide fondsinformatie, aanbevelingen van gerenommeerde analisten, beleggingseducatie én leerzame columns. Bovendien kun je gebruikmaken van de krachtige Fondsvergelijker en kosteloos (zonder transactiekosten) je portefeuille opbouwen met periodiek beleggen.


Inspiratie & informatie


Fundcoach nieuws

RELEVANT NIEUWS EN INSPIRENDE ANALYSES

Met Binck Fundcoach ben je altijd op de hoogte van het meest relevante nieuws op het gebied van beleggingsfondsen en ETF’s. Daarnaast vind je op Binck Fundcoach opiniestukken en columns van beleggingsexperts die hun visie geven op de ontwikkelingen in de markt. Ook lees je alles over slimme beleggingsstrategieën.

Fundcoach fondsinformatie

Uitgebreide fondsinformatie

Goede en heldere informatie! Heel belangrijk. Je krijgt een compleet en uitgebreid overzicht van beleggingsfondsen en ETF’s. Zo zie je voor elk fonds alle belangrijke informatie zoals rendement, kosten, risico, beleggingsbeleid, sectorinformatie en dividendrendement overzichtelijk weergegeven. Zo maak je altijd - goed geinformeerd - je eigen keuzes! 

Persoonlijke nieuwsbrief

MAANDELIJKS EEN PERSOONLIJKE NIEUWSBRIEF

Elke maand ontvang je het Binck Maandbericht met alle relevante informatie over vermogensopbouw. Met deze persoonlijke nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de prestaties van je fondsen én je krijgt een nuttig inzicht in de samenstelling van je portefeuille. Ook ontvang je nieuws, markvisies, analyses en handige toplijstjes gebaseerd op rendement en populariteit.

Educatie & ondersteuning


Beleggingstrainer Peter Siks

Leerzame webinars

Onze ervaren beleggerstrainers organiseren geregeld leerzame webinars over uiteenlopende onderwerpen. Hierin krijg je verschillende strategieën aangereikt, je krijgt informatie over beleggingsinstrumenten en vele beleggingstips.

Fundcoach klantenservice

Deskundige klantenservice

Kom je er even niet uit? Of heb je vragen over een bepaald beleggingsfonds of ETF? Dan is het een fijn idee dat je altijd hulp kunt vragen aan onze deskundige medewerkers. Zij staan 6 dagen per week voor je klaar en helpen je graag verder.

Inspirerende webinars

Welkomstplatform

Kennis en inspiratie - dat kan iedereen wel gebruiken. Op ons unieke kennisplatform - voor zowel beginnende als gevorderde beleggers - lees je alles over onder andere ETF’s, beleggingsfondsen en het maken van een beleggingsplan. En krijg je een slimme beleggingsstrategie aangereikt.

Analyseren & vergelijken


Fundcoach fondsvergelijker

Een krachtige Fondsvergelijker

Het ene fonds is het andere niet. Met de Fondsvergelijker weet je hoe het zit en waar je op moet letten. Wil je een beleggingsfonds of ETF met mogelijk hoge rendementen en een wat hoger risico? Of ga je voor fondsen die alleen duurzaam beleggen? Met de Fondsvergelijker is je ideale fonds zo gevonden en zo ziet u gelijk of er betere alternatieven zijn.

Een zeer ruim assortiment

Binck Fundcoach biedt een zeer ruim en compleet assortiment. Je kunt hierin een selectie maken op regio, categorie en aanbieder. In het overzicht dat hieruit volgt, zie je eenvoudig alle relevante gegevens zoals rendement, koers en Morningstar Rating.

Fundcoach zoekunctie

Slimme zoekfunctie

Met de zoekfunctie vind je in een handomdraai het juiste fonds. Je kunt een beleggingsfonds of ETF zoeken op de naam of op fondsaanbieder. Vervolgens krijg je de beleggingsfondsen of ETF’s gerangschikt in een overzicht te zien.

Je beleggingen inzien en beheren met de Binck app.

Waar je ook bent – onderweg, op vakantie, in de trein of thuis op de bank, je kunt altijd direct zien hoe je beleggingen ervoor staan. Met de app zie je het rendement per fonds en je totale rendement nauwkeurig weergegeven. Ook kun je aan- en verkopen via de app doen. Download kosteloos uit de App Store en Google Play.

Download in de app store Download in Google Play

Al meer dan 300.000 beleggers gingen u voor.
Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.


Open nu een rekening Informatiepakket aanvragen