De website van Binck Fundcoach

De website van Binck Fundcoach is speciaal ontworpen voor beleggingsfondsen en ETF’s. De site staat bol van fondsinformatie, aanbevelingen van analisten, beleggingseducatie én leerzame columns. Bovendien kunt u gebruikmaken van de krachtige Fondsvergelijker en kosteloos (zonder transactiekosten) een portefeuille opbouwen met periodiek beleggen.

Inspiratie & informatie


Fundcoach nieuws

Relevant nieuws en inspirende analyses

Met Binck Fundcoach bent u altijd op de hoogte van het meest relevante nieuws op het gebied van beleggingsfondsen en ETF’s. Daarnaast vindt u op Binck Fundcoach opiniestukken en columns van beleggingsexperts die hun visie geven op de ontwikkelingen in de markt. Ook leest u alles over slimme beleggingsstrategieën.

Fundcoach fondsinformatie

Uitgebreide fondsinformatie

Goede en heldere informatie! Heel belangrijk. U krijgt een compleet en uitgebreid overzicht van beleggingsfondsen en ETF’s. Voor elk fonds zijn alle belangrijke informatie zoals rendement, kosten, risico, beleggingsbeleid, sectorinformatie en dividendrendement overzichtelijk weergegeven. Zo maakt u altijd - goed geinformeerd - uw eigen keuzes! 

Persoonlijke nieuwsbrief

Maandelijks een persoonlijke nieuwsbrief

Elke maand krijgt u het Binck Maandbericht vol met relevante informatie. Met deze persoonlijke nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de prestaties van uw fondsen én u krijgt inzicht in de samenstelling van uw portefeuille. Ook ontvangt u nieuws, markvisies, analyses en handige toplijstjes gebaseerd op rendement en populariteit.

Educatie & ondersteuning


Beleggingstrainer Peter Siks

Leerzame webinars

Onze ervaren beleggerstrainers organiseren geregeld leerzame webinars over uiteenlopende onderwerpen. Hierin krijgen beleggers slimme strategieën aangereikt en informatie over beleggingsinstrumenten, plus vele beleggingstips.

Fundcoach klantenservice

Deskundige klantenservice

Komt u er even niet uit? Of heeft u vragen over een bepaald beleggingsfonds of ETF? Dan is het een fijn idee dat u altijd hulp kunt vragen aan onze deskundige medewerkers. Zij staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder.

Inspirerende webinars

Welkomstplatform

Kennis en inspiratie - dat kan iedereen wel gebruiken. Op ons unieke kennisplatform - voor zowel beginnende als gevorderde beleggers - leest u alles over onder andere ETF’s, beleggingsfondsen en het maken van een beleggingsplan. En u krijgt een slimme beleggingsstrategie aangereikt. 

Analyseren & vergelijken


Fundcoach fondsvergelijker

Een krachtige Fondsvergelijker

Het ene fonds is het andere niet. Met de Fondsvergelijker weet u het juiste fonds zo te vinden. Wilt u een beleggingsfonds of ETF met mogelijk hoge rendementen en een wat hoger risico? Of fondsen die alleen duurzaam beleggen? Met de Fondsvergelijker is het ideale fonds zo gevonden en zo ziet u gelijk of er betere alternatieven zijn.

Een zeer ruim assortiment

Binck Fundcoach biedt een zeer ruim en compleet assortiment. U kunt hierin een selectie maken op regio, categorie en aanbieder. In het overzicht dat hieruit volgt, ziet u eenvoudig alle relevante gegevens zoals rendement, koers en Morningstar Rating.

Fundcoach zoekunctie

Slimme zoekfunctie

Met de zoekfunctie vindt u in een handomdraai het juiste fonds. U kunt een beleggingsfonds of ETF zoeken op de naam of op fondsaanbieder. Vervolgens ziet u de beleggingsfondsen of ETF’s gerangschikt in een duidelijk overzicht.

Uw beleggingen inzien en beheren met de Binck app.

Waar u ook bent – onderweg, op vakantie, in de trein of thuis op de bank, u ziet altijd hoe de beleggingen ervoor staan. Met de app ziet u het rendement per fonds en het totale rendement nauwkeurig weergegeven. Aan- en verkopen via de app werkt heel eenvoudig. Download de app kosteloos uit de App Store of Google Play.

Download in de app store Download in Google Play

Al meer dan 300.000 beleggers gingen u voor.
Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.


Open nu een rekening Informatiepakket aanvragen