Over Alibaba

Alibaba is een Chinees e-commerce bedrijf, vergelijkbaar met Bol.com en Amazon. Alibaba werd opgericht in 1999 en werd in één klap wereldberoemd toen het in 2014 naar de beurs werd gebracht. Deze beursgang was de grootste ooit op Amerikaanse bodem.

Alibaba haalt haar omzet uit veel verschillende soorten dienstverlening. Denk aan betaaldiensten, online detailhandel, business-to-business, het aanbieden van een prijsvergelijkingszoekmachine en het exploiteren van cloud-diensten. 

Beleggen in aandelen Alibaba

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Alibaba? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

Meer techbedrijven naar Amsterdamse beurs

Het moet voor kleine Europese techbedrijven makkelijker worden een notering op de beurs te krijgen en vervolgens door te groeien.
Lees nu de hele blog!

aandeel alibaba

Alle populaire NSYE aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire NYSE aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.