Over AMG

AMG, ook wel Advanced Metallurgical Group, maakt bijzondere metalen en legeringen, en ovensystemen om metalen te winnen. Ze maken deze geavanceerde metalen uit erts en dit verwerken ze tot metaalproducten. Dit wordt gedaan met twee divisies: Advanced Materials en Engineering Systems. Het onderdeel Advanced Materials is goed voor zo’n 70% van de omzet.

Feiten AMG

  • De T-600 en T-850 terminator uit de gelijknamige Terminator film met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol waren gemaakt van een titaniumlegering
  • Veel metalen en legeringen worden ingezet tegen milieuvervuiling of als katalysator

Aandeel AMG

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met aandelen AMG? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie over het aandeel AMG. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

Producten van AMG

Aluminium, lithium, vanadium, titanium zijn metalen en legeringen die ons leven net even iets gemakkelijker en beter maken. AMG produceert deze. U vindt deze elementen in de metalen en legeringen die worden gebruikt in vliegtuigmotoren, pantser van tanks, spaceshuttles, smartphones, racefietsen, huizen, bruggen, zonnepanelen en computerchips.

Bijzondere metalen en legeringen

Bij metalen denkt u al snel aan ijzer en staal, maar dit is nu precies wat AMG niet produceert. Bijzondere legeringen (een metaal gemixt met een ander element) zijn lastig te maken en daardoor kostbaar.

aandeel amg

Alle populaire AMX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om alle populaire AMX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.