Over Arcadis

Urban & nature engineers. Zo zou u de ingenieurs van Arcadis kunnen noemen. Windparken, een nieuw vliegveld in Istanbul, oplossingen voor luchtvervuiling in Los Angeles, een futuristisch appartementencomplex en projecten voor schoon drinkwater. Alles wat met onze leefwereld van nu én de toekomst te maken heeft, daar zou Arcadis bij betrokken kunnen zijn. Arcadis is opgericht in 1888 en telt inmiddels meer dan 27.000 medewerkers. De omzet komt voor 36% uit de VS, voor 43% uit Europa en het Midden-Oosten en 12% uit Azië.

Feiten over Arcadis

  • Arcadis is het op drie na grootste Ontwerp & Consultancy bedrijf ter wereld.
  • Gebouwen en infrastructuur zorgen voor meer dan 65% van de omzet.
  • Tien metrostations in de hoofdstad van Qatar (Doha) zijn ontworpen door Arcadis.

Beleggen in Arcadis

Het aandeel Arcadis staat genoteerd op de beurs van Amsterdam. Wilt u meer informatie over beleggen of wilt u aan de slag met het aandeel Arcadis? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij BinckBank en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

Werken aan een duurzame toekomst

Van klimaatverandering tot razendsnelle verstedelijking – de wereld staat voor gigantische uitdagingen. Arcadis heeft een goede niche gevonden om verder te groeien.

Alle populaire AEX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire AEX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.