Over BAM

Koninklijke BAM is een bekend Nederlands bedrijf. Dit van oorsprong Nederlandse bouw- en ingenieursbedrijf werd op 12 mei 1869 opgericht in een klein dorpje langs de Lek door Adam van der Wal. Een flink aantal jaar later – in 1927 – werd de naam van het familiebedrijf omgezet naar de Bataafsche Aanneming Mij. Tegenwoordig de Koninklijke BAM Groep.

BAM is actief in de volgende sectoren:

  1. Bouw en techniek
  2. Infrastructuur
  3. Vastgoedontwikkeling
  4. Consultancy
  5. Publiek-private samenwerking

Beleggen in aandelen BAM

Wil je meer informatie over beleggen of wil je aan de slag met het aandeel BAM? Open dan snel jouw rekening bij BinckBank. Dan ontvang je tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij BinckBank en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Alle populaire AMX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om alle populaire AMX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel AMG, Adyen, Air France-KLM, BAMBESIFugroIntertrust, OCI, PostNL, SligroTakeAwayTomTom en Wereldhave.

Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 500 transactietegoed.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien je zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doe je dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren je om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan je de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.