Over BAM

Koninklijke BAM is een bekend Nederlands bedrijf. Dit van oorsprong Nederlandse bouw- en ingenieursbedrijf werd op 12 mei 1869 opgericht in een klein dorpje langs de Lek door Adam van der Wal. Een flink aantal jaar later – in 1927 – werd de naam van het familiebedrijf omgezet naar de Bataafsche Aanneming Mij. Tegenwoordig de Koninklijke BAM Groep.

Sectoren waarin BAM actief is

  1. Bouw en techniek
  2. Infrastructuur
  3. Vastgoedontwikkeling
  4. Consultancy
  5. Publiek-private samenwerking

Beleggen in aandelen BAM

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel BAM? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

Feiten over BAM

  • In 2018 maakt BAM 7.208 miljoen omzet.
  • BAM heeft meer dan 20.000 medewerkers over de hele wereld.
  • In 2018 werd een een dividend uitgekeerd van € 0.14 per aandeel BAM.
  • Op 12 mei 1994 kreeg de BAM het predicaat 'Koninklijke' van Hare Majesteit de Koningin.
Aandelen BAM

Beleggen in vastgoed

Er zijn verschillende mogelijkheden om te beleggen. Een daarvan is beleggen in vastgoed en daarin beleggen kan op verschillende manieren. De voornaamste redenen om te beleggen in vastgoed gelden het relatief hoge dividendrendement, de beperkte correlatie met de aandelenmarkt en het feit dat vastgoed een fysieke asset (dus tastbaar) is.

Lees de hele blog...

Alle populaire AMX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om alle populaire AMX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.