Over Beyond Meat

Het bedrijf Beyond Meat is bekend van de Beyond Burger. Geen vlees, maar vegan vleesvervangers die voelen als, en smaken naar, echt vlees. In 2019 is het aandeel Beyond Meat naar de beurs gegaan. Naar de technologiebeurs NASDAQ. Kort gezegd maakt Beyond Meat naar eigen zeggen smakelijke, gezonde voeding uit planten. Beyond Meat werd in 2009 opgericht in Los Angeles met als missie om op een smaakvolle manier verschillende grote milieuproblemen op te lossen.

The future of protein

Dit zijn de pijlers van de missie van Beyond Meat:

  • Menselijke gezondheid
  • Klimaatverandering
  • Dierenwelzijn
  • Bescherming van natuurlijke hulpbronnen

Beleggen in Beyond Meat

Wil je meer informatie over beleggen of wil je aan de slag met het aandeel Beyond Meat? Open dan snel jouw rekening bij BinckBank. Dan ontvang je tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

Feiten over Beyond Meat

  • Bill Gates en Leonardo DiCaprio investeerden beiden al vroeg in de startup Beyond Meat.
  • De ‘Beast Burger’ was de eerste burger van Beyond Meat en werd geïntroduceerd in 2015.
  • De Beyond Burger is een ‘echt bloedende’ burger. Het bloed is echter bietensap.
  • De productie van de vegaburgers en de distributie naar de rest van Europa vindt plaats in Nederland!

Beursgang Beyond Meat

De beursgang was een groot succes. De aandelen werden geïntroduceerd op een koers van $ 25. Binnen no time stond het aandeel Beyond Meat op $ 50 en zelfs even $ 70. Aan het eind van de eerste handelsdag werd het bedrijf gewaardeerd op een slordige 3,5 miljard dollar. Niet slecht voor een vegan-hamburger zonder vlees.

aandeel beyond meat

Alle populaire NASDAQ aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire NASDAQ aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien je zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doe je dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren je om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan je de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.