Over BinckBank

Het begon allemaal met een droom: particuliere beleggers toegang geven tot de beurs. Vóór BinckBank was beleggen alleen weggelegd voor the happy few. Het was duur, omslachtig en erg gebruiksonvriendelijk. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Het was het jaar 2000, de begintijd van internet.

BinckBank heeft Amsterdamse roots en een Rotterdamse mentaliteit.  Binck is afkomstig van ketelbinkie. In de scheepvaart van vóór de 20ste eeuw was het ketelbinkie het manusje-van-alles op een schip. Hij knapte de zwaarste klusjes op. Zonder te morren. Deze scheepsjongen was niet de belangrijkste op het schip. Maar wel onmisbaar. BinckBank spiegelt zich graag aan de mentaliteit van het ketelbinkie. Hardwerkend, dienstbaar, nuchter en handen uit te mouwen.

Momenteel is BinckBank de grootste online broker van Nederland en is het daarnaast ook actief op de Belgische, Franse, Italiaanse en Spaanse markt.

Beleggen in het aandeel BinckBank

Wil je meer informatie over beleggen of wil je aan de slag met het aandeel BinckBank? Open dan snel jouw rekening. Dan ontvang je tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij BinckBank en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Alle populaire AScX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire AScX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel BinckBank, ForFarmers en VolkerWessels 

Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien je zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doe je dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren je om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan je de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.