Over Boskalis

Boskalis is van een klein bedrijf uit Sliedrecht uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van dreggen. Een grote mijlpaal uit de geschiedenis van Boskalis was het meewerken aan de bouw van de Deltawerken. Deze werden aangelegd naar aanleiding van de watersnoodramp in 1953. Andere mijlpalen waren het ontvangen van de titel “Koninklijke”, meewerken aan de Øresund tunnel (welk ligt tussen Zweden en Denemarken) en de meewerken met de bouw van de luchthaven van Hong Kong in 1990.

Belangrijkste sectoren:

  1. Baggeren & binnenlandse infrastructuur
  2. Offshore energie
  3. Slepen
  4. Borgen

Beleggen in aandelen Boskalis

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Boskalis? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

Feiten over Boskalis

  • In 1971 ging kreeg Boskalis naar de beurs en ontving het de titel “Koninklijke”.
  • Boskalis maakte in 2018 € 82.8 miljoen winst.
  • In 2018 keerde het bedrijf € 0.50 aan dividend uit per aandeel.
  • Baggeren & infrastructuur is verantwoordelijk voor 55% van de omzet van Boskalis.

Alle populaire AMX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om alle populaire AMX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.