Over Fastned

Fastned is marktleider van snelladen in Nederland voor elektrische rijden. Fastned is opgericht in het begin van 2012, waarna het nog bijna twee jaar duurde voordat de eerste snellaad locaties (Fastned stations) er waren. De eerste stations werden geopend in november 2013. Daarna ging het snel: in 2015 beschikte het bedrijf al over meer dan 50 stations en inmiddels is de 100 gepasseerd mede door internationale uitbreidingen in Duitsland (2018) en Frankrijk, België en Zwitserland in 2020. 

Feiten over Fastned

  • In juni 2019 ging Fastned naar de Euronext Amsterdam.
  • Fastned had een omzet van bijna € 6 miljoen in 2019. In 2018 was dat zo'n € 1.6 miljoen.
  • 100% van de elektriciteit van Fastned komt uit hernieuwbare bronnen zoals zon en wind.
  • De beurswaarde van Fastned is inmiddels zo'n €700 mln (dec. 2020)*

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

Beleggen in aandelen Fastned

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Fastned? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening


Voordat u in individuele aandelen investeert is het verstandig u goed te verdiepen in deze bedrijven. Beleggen kent immers risico’s, uw inleg kan minder waard worden.

Aandelen Fastned
aandeel fastned

Fastned op de Euronext

Met het piepjonge Fastned kreeg de Amsterdamse effectenbeurs er op vrijdag 21 juni 2019 een klein maar energiek nieuw fonds bij. Een bedrijf met een stevige groene ambitie, want Fastned wil met haar laadstations in Europa een grote speler worden in snelgroeiende markt van elektronische auto’s. Lees meer over de beursgang van Fastned in 2019... 

Alle populaire AEX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire AEX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.