Over Ferrari

Geen ander automerk spreekt zo tot de verbeelding als Ferrari. Het geluid van de motor, de subtiele lijnen - alles straalt klasse en exclusiviteit uit. Ferrari werd in 1923 opgericht als het raceteam Scuderia Ferrari door Enzo Ferrari – die eerst werkzaam was voor Alfa Romeo. En vervolgens groeide Scuderia Ferrari langzaam maar zeker uit tot het bedrijf dat zowel straatauto’s als Formule 1 auto’s maakt.

Beleggen in aandelen Ferrari

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Ferrari? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandelen ferrari
aandeel ferrari

De eerste Ferrari

De eerste echte Ferrari - de Ferrari 125 S - rolde in 1947 van de band en er zouden nog vele succesvolle auto’s volgen. Het hoofdkantoor van Ferrari is gevestigd in de stad Maranello en jaarlijks worden ongeveer 7.000 auto’s met de hand in elkaar gezet.

Alle populaire auto-aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in bijzonder veel auto-aandelen te beleggen. Leer nu meer over:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.