Over ForFarmers

ForFarmers levert voeding voor (biologische) veehouderij. Een groothandel voor dier- en plantvoeding. Dat stukje kipfilet of die lekkere tomaatjes op uw bord? Die zijn waarschijnlijk opgegroeid met de voeding van ForFarmers. Veel van wat je als agrariër nodig hebt voor gezonde dieren en gewassen, wordt verkocht door ForFarmers. 

Marktleider in Europa

Met een afzet van circa 9,1 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa met ongeveer 40% van de Europese markt stevig in handen. ForFarmers ontstond als samenwerkingsverband tussen boeren om zodoende goedkoper en efficiënter te kunnen inkopen.

Aandelen ForFarmers

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel ForFarmers? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandelen forfarmers

De varkenscyclus, groeimarkten en een groeiende bevolking

ForFarmers is typisch zo’n bedrijf dat profiteert (of last heeft) van de varkenscyclussen. De prijs van vlees staat onder druk, en dat heeft zijn weerslag op de prijs van diervoeding. Tegelijkertijd groeit de bevolking en eten moeten we allemaal. China en andere opkomende landen gaan met een stijgende welvaart ook meer vlees eten. En als de handel met Rusland weer op gang komt, dan zal ForFarmers hier stevig van profiteren. De tijd zal het leren. Onder de streep is ForFarmers een oer-Hollands bedrijf dat winst maakt, een gezonde organisatie kent (meer dan de helft van de aandelen zijn in handen van agrariërs). 

aandeel forfarmers

Alle populaire AScX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire AScX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel Ajax, ForFarmers en VolkerWessels.

Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.