Over Fugro

Fugro Geoservices is een Nederlands bedrijf dat gegevens over het aardoppervlak verzamelt en interpreteert. Het bedrijf uit Leidschendam is opgericht in 1962 en een van de grootste ingenieursbureaus van Europa. Kort gezegd, als je iets op of in de zeebodem zoekt, dan moet je bij Fugro zijn. Fugro bestaat organisatorisch uit drie divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience.

Geotechniek

De divisie Geotechniek onderzoekt de fysische en geologische eigenschappen van de aardbodem en verleent advies bij het ontwerp van funderingen. Deze diensten ondersteunen projecten op het land, langs de kust en op zee.

Survey

De divisie Survey verleent een reeks van diensten ter ondersteuning van de activiteiten van de olie- en gasindustrie, maar ook ten behoeve van andere opdrachtgevers zoals overheden, de bouw- en transportsector en landbouw.

Geosciences

Geoscience richt zich op het verzamelen, interpreteren en de opslag en het beheer van geofysische en geologische gegevens.

Beleggen in aandelen Fugro

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Fugro? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandelen fugro

Fugro op zoek naar de MH370

Nadat het verdwenen passagiersvliegtuig van Malaysia Airlines was neergestort en onvindbaar bleek, werd besloten om de hulp van Fugro in te roepen. Drie schepen zochten minutieus de zeebodem af op zoek naar wrakstukken. In 2017 werd besloten de zoektocht te staken. Een overzicht van deze zoektocht is te vinden op fugro.com/mh370.

Samenwerking met Boskalis

Het aandeel Fugro verloor op 10 juli 2014 bijna 20% van de beurswaarde na een winstwaarschuwing. Er volgden nog twee winstwaarschuwingen waardoor de koers van het aandeel in 2014 met 70% daalde. Baggerbedrijf Boskalis nam in november 2014 een aandelenbelang van 15%. Fugro en Boskalis zijn actief in verschillende sectoren maar werken al jaren samen. Later werd het belang verhoogd naar 25%.

Alle populaire AMX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om alle populaire AMX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.