Over Intertrust

Intertrust is opgericht in 1952 en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Intertrust is vooral actief in Nederland, Luxemburg, de Kaaimaneilanden en Guernsey. Dit zijn landen die vooral bekend zijn vanwege hun milde belastingklimaat.

De geschiedenis van Intertrust

De roots van Intertrust liggen in Curaçao, want daar werd in 1952 Pierson, Heldring & Pierson opgericht. Dit trustkantoor werd vervolgens overgenomen door de voormalige ABN AMRO waarna Mees Pierson Trust ontstond. Vervolgens was Fortis even de eigenaar, toen de Nederlandse staat en verschillende private equity partijen. Uiteindelijk werd Intertrust in 2015 naar de beurs in Amsterdam gebracht.

Beleggen in aandelen Intertrust

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Intertrust? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

De media, belastingafdracht en belastingparadijzen

Trustbedrijven zijn controversieel. Het zoeken naar een lagere belastingdruk is wel legaal, maar maar niet altijd even ethisch: ‘verdienen aan belastingontwijking’ is een veelgehoord punt van kritiek. Nederland is mede dankzij veel belastingverdragen en een bijzonder belastingbeleid een wereldwijd belastingparadijs, samen met Luxemburg, Guernsey en de Caraïben. 

Alle populaire AMX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om alle populaire AMX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.