Over KPN

KPN is in Nederland een van de grootste leveranciers van ICT- en telecommunicatiediensten. Deze diensten worden aangeboden voor én de zakelijk markt én de consumentenmarkt. Onder de diensten die KPN levert vallen onder meer televisie, internet en vaste en mobiele telefonie.

Geschiedenis KPN

Het bedrijf is ontstaan in 1881 toen de overheid telegrafieverbindingen ging aanleggen en exploiteren. Ruim 135 jaar later heeft KPN 5,17 miljoen mobiele klanten, ruim 2 miljoen klanten met Interactieve televisie en bijna 3 miljoen klanten die gebruik maken van breedband internet.

Beleggen in aandelen KPN

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel KPN? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandeel KPN
aandelen kpn

Koninklijke aandelen populair bij beleggers

Vorstelijk rendement blijft uit in 2018. Ondanks alle speculaties investeert Koning Willem-Alexander zelf niet in aandelen van bedrijven met het predicaat ‘Koninklijk’, maar onder Nederlandse particuliere beleggers blijven ze onverminderd populair.

Lees meer...

Alle populaire AEX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire AEX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.