Over Netflix

Netflix is een entertainmentbedrijf uit de Verenigde Staten. Ze bieden streaming media on-demand via internet. Concreet betekent dit dat u online films, muziek, documentaires en series kan kijken op een tv, tablet, laptop en elk ander apparaat met internet. Netflix werd opgericht in 1997 en is actief in de VS, Europa, Latijns Amerika en Canada.

In 2012 maakte Netflix bekend ook naar Europa te gaan. Eerst nog alleen in Ierland en Verenigd Koninkrijk, een jaar later waren Nederland en België aan de beurt. In 2018 telde het bedrijf 137 miljoen abonnees - waarvan er 130 miljoen ook daadwerkelijk betalen. Netflix genereert inkomsten uit verschillende abonnementen en de verkoop van advertentieruimte.

Aandelen Netflix Inc.

De aandelen Netflix zijn genoteerd aan de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq. Het aandeel Netflix heeft sinds de beursgang een sterke stijging laten zien en is mede vanwege de forse groeivooruitzichten een populair aandeel onder de wat meer speculatieve beleggers. Het symbool van Netflix is NFLX.

Beleggen in aandelen Netflix

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Netflix? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandeel netflix
aandelen neftlix

Meer techbedrijven naar Amsterdamse beurs

Het moet voor kleine Europese techbedrijven makkelijker worden een notering op de beurs te krijgen en vervolgens door te groeien.

Lees nu de hele blog!

Alle populaire NASDAQ aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire NASDAQ aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.