Over Slack

Slack is een communicatieplatform voor zakelijk gebruik. Via Slack kunnen collega’s onderling eenvoudig communiceren en van gedachten wisselen. Slack is opgericht in 2014 en een snel groeiend bedrijf. Momenteel hebben ze al connecties met meer dan 1500 apps of tools en breiden ze continu uit. Momenteel gebruiken al meer dan 10 miljoen mensen dagelijks Slack tijdens het werk.

Aandelen Slack

Aandeel Slack

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met aandelen Slack? Zo belegt u met technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie over het aandeel Slack. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

Beursgang Slack

Slack is al een vanaf 2017 bezig met de beursnotering. Door de jaren heen zijn er al verschillende onderdelen bekend gemaakt. Zo wordt het bedrijf tijdens de beursgang ondersteund door Goldman Sachs en is er gekozen voor de New York Stock Exchange. Daarnaast kiest Slack, net als Spotify, ervoor om naar de beurs te gaan via een direct listing. Hierbij worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven maar komen de aandelen van de huidige aandeelhouders op de markt. Mits zij deze te koop aanbieden natuurlijk.

aandelen slack
aandeel slack

De groei en verliezen van Slack

Slack is nog een vrij jong bedrijf en is daarom ook gericht op groei in plaats van winst maken. Dit gaat ze goed af. In 2016 hadden ze een omzet van $ 105,2 miljoen, in 2017 was dit al $ 220.5 miljoen en in 2018 zelf al $ 400.6 miljoen. Echter maakt het bedrijf nog geen winst. In 2016 was het verlies 140 miljoen, in 2017 was het $ 180 miljoen en in 2018 $ 146 miljoen. Hoewel Slack nog verlies maakt is de waardering van het bedrijf hoog. In augustus 2018 haalde het Slack nog $ 400 miljoen op waarmee de waardering steeg tot ongeveer $ 7 miljard.

Alle populaire NSYE aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire NYSE aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.