Over Tinder

Tinder is een datingapp waarmee je in contact kunt komen met mannen of vrouwen met behulp van een smartphone. Tinder werd in september 2012 geïntroduceerd in een relatief kleine kring van studenten van USC in Californië. Net als bij Facebook bleek de populariteit onder studenten exemplarisch voor het daaropvolgende commerciële succes. Anno 20120 is Tinder razend populair en wordt het over de gehele wereld gebruikt door meer dan 50 miljoen "swipers" waarvan er tenminste 3.7 miljoen betalen. Tinder is onderdeel van Match Group. 

Feiten over Tinder

  • Tinder is gelanceerd in 2012
  • Tinder word in meer dan 190 landen gebruikt.
  • Iedere dag zijn er via Tinder 1.6 miljard matches. 
  • Tinder is verantwoordelijk voor al meer dan 20 miljard dates.

Beleggen in aandelen Tinder

Wilt u meer informatie over beleggen of wilt u aan de slag met het aandeel Tinder? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandelen tinder
aandeel tinder

Stroom tech-IPO's houdt aan

Hoewel de zomer in volle gang is en de beurshandel wat tot rust komt, wil het maar niet stil worden op het IPO-front.

Lees nu de hele blog!

Alle populaire NASDAQ aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire NASDAQ aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.