Over Unilever

Van de buitenwijken van Mumbai en Rio de Janeiro tot het keukenkastje in Gouda, overal komt u de producten van Unilever tegen: Axe, Blue Band, Lipton, Vaseline, Ben & Jerry’s, Bertolli, Calvé en Cif om wat merken te noemen. Unilever maakt voedingsmiddelen, schoonmaakartikelen en producten voor persoonlijke verzorging.

Victoriaanse viespeuken

Het allereerste verpakte zeepje ter wereld was Sunlight soap van the Lever Brothers. Deze zeep werd voor het eerst op de markt gebracht in 1884, in het toenmalige Victoriaanse Engeland. Met de hygiëne was het toen niet al te best gesteld. Met een beetje geluk werd je als arbeider 25 jaar, als je je kinderjaren overleefde. Pokken, pest, difterie en schurft lagen altijd op de loer. Met de komst van Sunlight Soap waren de problemen niet in 1 keer opgelost, maar het zorgde er wel voor dat hygiëne voorgoed populair (en vanzelfsprekend) werd - met een stijgende levensverwachting en minder ziektes tot gevolg. In veel landen is Sunlight soap nog steeds te koop.

Beleggen in aandelen Unilever

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Unilever? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandelen unilever

Alle populaire AEX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire AEX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel:


Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.