Alles over de geschiedenis en aandelen VolkerWessels

Wordt er ergens stevig aan de weg getimmerd, dan heeft u daar vast wel eens een bord van VolkerWessels zien staan. Koninklijke VolkerWessels Stevin luidt de volledige naam. BAM en Heijmans zijn twee andere bekende Nederlandse bouwbedrijven. Enkele in het oog springende projecten van VolkerWessels zijn het vernieuwde Stadion Galenwaard, de Pontkade in Amsterdam en bijvoorbeeld het onderhoud van de Deltawerken in Zeeland.

Feiten over VolkerWessels

VolkerWessels heeft onder leiding van Dik Wessels over de jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. In de crisisjaren vanaf 2008 werd er winst geboekt. Branchegenoten als Heijmans, BAM, Strukton en Ballast Nedam leden alle forse verliezen en gingen bijna failliet. VolkerWessels bezit veel grond in Nederland. Grond die alleen maar duurder lijkt te worden.

Verwachting VolkerWessels

Onderzoeksbureau Euroconstruct ziet het zonnig in voor Nederland. De Nederlandse bouw groeit naar verwachting met een van de hoogste percentages van Europa. Vooral van nieuwbouwwoningen (10% per jaar) wordt veel werk verwacht. Maar let wel: de bouw is sterk afhankelijk van de economie en deze kan niet altijd blijven groeien.

Aandelen VolkerWessels

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel VolkerWessels? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Start nu met beleggen of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Open een rekening

aandeel volkerwessels
aandelen volkerwessels

Rentree van een Nederlandse bouwgigant

VolkerWessels wil na jaren afwezigheid terug naar de beurs en als particulier kunt u tot en met 10 mei 2017 inschrijven op dit aandeel. Maar is dat voor u een aantrekkelijke investering? 

Lees alles over de beursgang!

Alle populaire AScX aandelen

Bij BinckBank is het mogelijk om in alle populaire AScX aandelen te beleggen. Leer nu meer over bijvoorbeeld het aandeel Ajax, ForFarmers en VolkerWessels.

Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed*.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen
*Bekijk de actievoorwaarden

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.