• Gek op Beleggen podcast

Binck introduceert podcast: Gek op Beleggen

Aflevering 1: Over beleggen, strategie en de verschillende tech-sectoren

Wat maakt een succesvolle belegger succesvol? En welke strategieën hanteren zij? In de podcast Gek op Beleggen gaat beleggerstrainer Peter Siks in gesprek met particuliere beleggers over hun strategieën, visies en keuzes op de beurs. In de eerste aflevering spreekt hij met Peter van den Elzen, van origine geneticus, klant bij Binck, en sinds 1992 actief op de beurs. Peter van den Elzen heeft een prikkelende visie op technologie en bio-tech. En welk medium is beter om hier eens dieper op in te gaan dan een podcast? Een inspirerend gesprek was het resultaat.

Luister de podcast Gek op Beleggen

U kunt de podcast luisteren via Spotify, Google PodcastSoundcloud en Stitcher.
Heeft u ook een inspirerende visie op beleggen, een alternatieve kijk of een interessant verhaal en wilt u deze ook delen met ons en de rest van de wereld? Stuur ons een mail op academy @ binck.nl en we nemen contact met u op.

 

Disclaimer

De informatie die tijdens de podcast wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de podcast, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens de podcast wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?