• Nieuw van Binck

BinckBank helpt BEAT Cycling Club op weg

Bank nieuwe strategische hoofdpartner innovatieve wielerclub

BinckBank is vanaf vandaag de nieuwe strategische hoofdpartner van BEAT Cycling Club en verbindt zich daarmee opnieuw verder in de wielersport.

BEAT Cycling Club is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste wielerclub binnen de Benelux, waarbij BinckBank de club verder gaat helpen met hun sportieve ambities en groei. Binnen de partnerovereenkomst gaat BinckBank BEAT Cycling Club ook actief bijstaan bij de financiële begeleiding van hun toppers en talenten.

“Door de samenwerking met BEAT verbinden we ons aan een ambitieuze wielerclub met inspirerende topsporters en een snelgroeiende community van actieve en passieve wielerliefhebbers”, aldus Jon Thissen, Directeur Marketing & Sales van BinckBank Nederland. “Op deze manier dragen wij bij om de wielersport nóg toegankelijker te maken voor miljoenen fans en fietsers in België en Nederland én voor onze eigen klanten en relaties” 

De strategische samenwerking met BEAT Cycling Club onderstreept de bijzondere band met de wielersport. Deze sluit qua mentaliteit immers goed aan bij de bank en haar beleggende klanten, waar ambitie, initiatief en het streven naar (financiële) onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

Sinds 2017 is de bank partner en naamgever van de BinckBank Tour, de grootste wielerronde van Nederland en België die op 12 augustus voor de derde keer van start gaat. Daarnaast worden meerdere eendaagse evenementen zoals de E3 BinckBank Classic en de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic ondersteund.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?