• Binck in de media

BinckBank hoofdsponsor van Dam tot Dam FietsClassic

BinckBank is de nieuwe hoofd- en titelsponsor van de Dam tot Dam FietsClassic. Dat werd 3 april bekendgemaakt in Zaandam tijdens de partnerbijeenkomst van de Dam tot Dam-evenementen. Het fietsevenement van Le Champion, met unieke start vanaf de Dam in Amsterdam én passage door de IJtunnel, heet vanaf nu de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic.

De BinckBank Dam tot Dam FietsClassic is één van de grootste fietsevenementen van Nederland en wordt dit jaar op zondag 22 september verreden. De klassieker, die voor de 13e keer plaatsvindt, heeft een uniek karakter en een bijzondere start op de Dam in Amsterdam, voor het Koninklijk Paleis.

Daarna volgt al snel de befaamde doorgang door de IJtunnel, iets wat slecht één keer per jaar mogelijk is. De routes over 40, 60, 85, 105 en 150 km komen langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Monnickendam en Volendam.

BinckBank sinds 2017 sponsor in wielrennen

BinckBank is sinds 2017 actief in de wielerwereld via de BinckBank Tour en de vorige week verreden E3 BinckBank Classic, twee topwedstrijden in het professionele wielercircuit. Maar ook lokale fietsevenementen worden actief ondersteund. ,,Wielrenners kiezen heel bewust en zelfstandig hun doelen, terwijl BinckBank graag een bank wil zijn voor actieve Nederlanders die – financiële – onafhankelijkheid nastreven en al beleggend de eigen koers bepalen. De sponsoring van de Dam tot Dam FietsClassic past daar dus prima bij”, aldus Jon Thissen van BinckBank Nederland.

Inschrijving is geopend

Inschrijven voor de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic kan via binckbankdamtotdamfietsclassic.nl

Maximaal 6.000 deelnemers kunnen op 22 september 2019 meedoen aan deze klassieker. 

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?