• BinckBank Tour

BinckBank Tour 2019 naar Hulst, Venray en Den Haag

Zoals u de afgelopen twee jaar hebt gemerkt, hebben we bij BinckBank niet alleen een passie voor beleggen, maar ook voor wielrennen! 

Sinds 2017 zijn we onder andere naamgever én trotse hoofdsponsor van de BinckBank Tour. Terwijl Tom Dumoulin en andere topwielrenners op dit moment uitrusten van de Giro of zich opmaken voor de Tour de France, kijken we bij BinckBank reikhalzend uit naar de 3e editie van deze grootse wielerronde.

Op maandag 12 augustus is het al zo ver en starten de beste renners ter wereld aan hun zeven ‘klassieke’ etappes dwars door Nederland en België. Naast een prachtige rit in de Ardennen en de finish op de Muur van Geraardsbergen, komt de BinckBank Tour dit jaar ook naar Hulst (Zeeland), Venray (Limburg) en wordt op zaterdag een spectaculaire tijdrit gereden door het centrum van Den Haag.

Het complete etappeschema van de BinckBank Tour 2019:

BinckBank Tour 2019
Zondag 11/08 Teampresentatie Hulst
Maandag 12/08 Beveren – Hulst
Dinsdag 13/08 Blankenberge – Ardooie
Woensdag 14/08 Aalter – Aalter
Donderdag 15/08 Houffalize – Houffalize
Vrijdag 16/08 Riemst – Venray
Zaterdag 17/08 Den Haag – Den Haag (tijdrit)
Zondag 18/08 Sint-Pieters Leeuw – Geraardsbergen

parcours_bbt_2019

Bij BinckBank rekenen we alvast op wederom een spannende strijd tussen toppers uit het peloton.

Dumoulin of Sagan?

Staat Tom Dumoulin, onze eerste winnaar, opnieuw aan de start? Grijpen de Belgische kanonnen de macht, of komt Peter Sagan weer een paar etappes winnen? En we kijken er  uiteraard naar uit dat Matej Mohoric, de knappe winnaar van 2018, zijn groene leiderstrui van vorig jaar komt verdedigen.

De komende maanden zullen we u op geregelde basis verder informeren over het evenement, de deelnemers en de etappes,. Maar ook over de mooie amateur-wielerevenementen die we rondom de etappesteden willen gaan organiseren. Ook op onze speciale BinckBank Tour-website kunt u hier meer over lezen en de laatste updates vinden.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?