• Populaire aandelen

Tussen inflatievrees en coronahoop

Wat deed de Binck-belegger in mei?

Beleggers leefden in de maand mei een beetje tussen hoop en vrees, met gunstige berichten over de terugdringing van het coronavirus maar tegelijk ook een duidelijk aanwezige inflatieangst.

Al met al kwamen de financiële markten in Amsterdam en op veel andere plekken daardoor per saldo nauwelijks van hun plaats. Ook Binck-beleggers kozen wat meer voor vaste waarden, met Shell en ING aan kop in Nederland en in de VS prominente plekken voor techreuzen Tesla en Apple.

Tech blijft een favoriet. Niet alleen zichtbaar via flinke handel in fondsen als ASML, Besi en NIO, maar ook bij de transacties in beleggingsfondsen en ETF’s. Ook de spannende cryptomaand is terug te zien in de cijfers, met veel handel in crypto-trackers en in beursnieuweling Coinbase.

In ons maandelijkse overzicht vindt u de meest populaire aandelen, ETF’s en beleggingsfondsen, waarbij zowel naar transacties als naar belegd vermogen is gekeken.


Binck Maandoverzicht Populaire Aandelen

Uiteraard zegt de populariteit niets over het koerspotentieel van de bewuste aandelen. Lees u daarom goed in voordat u overweegt in een van onderstaande bedrijven te investeren. Beleggen kent immers risico, uw geld kan ook minder waard worden.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?