• Nieuw van Binck

Macronieuws van Saxo Bank

Volg macronieuws en andere relevante trends op de voet

Naast onze vaste BinckBank-artikelen met inspiratie, uitleg en educatie over beleggen kunt u via onze blogs en websites ook de meer op de actualiteit gerichte beursartikelen van de experts van Saxo Bank lezen.
Het ‘Strats’-team van Saxo Bank, dat sinds vorig jaar het moederbedrijf is van BinckBank, volgt het macronieuws en andere voor beleggers relevante trends op de voet en geeft hier bijna dagelijks commentaar op via artikelen, nieuwsbrieven en video’s.

Wel wijzen wij u er op dat de informatie in het Engels is en vooral geschikt is voor ervaren beleggers.

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.  

Naar de meest recente artikelen 


De informatie waar dit artikel naar verwijst is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies. De beloning van de Saxo Strats staat niet direct of indirect in relatie met hun specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze nieuwspagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico's met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico's kunt u lezen op de productpagina's.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?