• App

Met de Binck App de zomer door

Eenvoudig beleggen vanaf het strand of de achtertuin

Krijgen we een zomerrally of wordt het een vakantiedip? In het gekke coronajaar lijkt op de beurzen alles mogelijk. Een goede reden dus om uw portefeuille ook de komende maanden goed in de gaten houden. Gelukkig kan dat bij BinckBank. Met onze handige app.

De hele financiële wereld in de hand. En elk moment van de dag koersen kijken of orders plaatsen. Thuis, onderweg of zelfs in het buitenland. Dat is in het kort de Binck Beleggersapp, waarmee je altijd de eigen portefeuille en de laatste stand van de AEX direct beschikbaar hebt op de smartphone of tablet.

Want ook beleggen is de afgelopen jaren flink veranderd. Nieuwe namen op de beurs, veel meer nieuws dat de koersen beweegt en nog het meest door die snelle digitale wereld. Handelen in een nanoseconde, slimme technische tools en handige apps. Ook bij een Fintech-bedrijf als BinckBank gaan we daar uiteraard in mee.

Waar onze beleggende klanten nog niet eens zo heel lang geleden vrijwel uitsluitend inlogden via onze website, deed afgelopen maand liefst 56% dit ook mobiel via telefoon of tablet. En bijna een kwart van onze actieve beleggers gebruikt hiervoor zelfs uitsluitend nog de app.


Alles altijd bij de hand

Blijft u deze zomer thuis? Of gaat u wel op reis en houdt u graag overzicht op uw beleggingen?

Dat kan met de handige Binck App, waarmee u in een oogopslag ziet hoe uw portefeuille er bij staat, wat de actuele koersen zijn van de bedrijven of fondsen waarin u belegt en uiteraard ook welk rendement u daar op heb behaald. Altijd en overal.

Plus alles realtime en continu ververst op het moment dat de beurzen open zijn. En aangevuld met geavanceerde grafieken waarmee u de handelsdag kunt analyseren of indien gewenst jaren terug kunt kijken.


Handelen met een swipe

Maar handelen met de app en het inleggen van orders gaat net zo eenvoudig als op de website en wordt ook op steeds grotere schaal gedaan door onze klanten. Kopen en verkopen kan eenvoudig via een swipe. Daarvoor hoeft u dus niet meer thuis achter de pc of laptop te zitten.

Sinds kort kunt u ook meerdere rekeningen via de app bekijken. En bijvoorbeeld in een oogopslag zien hoe het met uw actieve portefeuille zit en hoe u vermogen opbouwt via uw Binck Laten Beleggen-rekeningen. Zelfs de beleggingsrekening van uw kinderen kunt u zo eenvoudig volgen en beheren.


Veilig en snel te downloaden

Als u nog niet belegt, maar daar wel over nadenkt kijk dan eerst hier op onze 'GekOpBeleggen'-pagina voor meer informatie over starten met beleggen het openen van een rekening.

Heeft u een rekening bij ons? Dan is de Binck Beleggersapp vervolgens eenvoudig te downloaden via de Apple App Store of via Google Play.

Download in de app store Download in Google Play

Met een pincode of vingerafdruk is inloggen razendsnel en veilig. Nadat de app aan de rekening is gekoppeld, kunt u in enkele seconden inloggen. Zorg er uiteraard wel voor dat uw code altijd geheim blijft.

Ook kunt u uw app eenvoudig verbinden met de bankrekening waaraan uw Binck-account gekoppeld is en vervolgens snel via iDeal geld storten en opnemen op uw beleggingsrekening.


Een mooie zomer?

Als u de app nog voor de zomer installeert kunt u de beurs in ieder geval goed in de gaten houden. Misschien valt het mee, maar de markten zijn nog steeds onrustig en analisten buitelen over elkaar heen. Verder omhoog of toch ineens weer hard omlaag. Wie het weet mag het zeggen. Maar met de Binck App houdt u mobiel en onderweg in ieder geval altijd controle.

Besef wel dat het ook dan belangrijk blijft niet impulsief te handelen en uw orders weloverwogen te plaatsen.

Beleggen brengt immers risico’s met zich mee, uw geld kan minder waard worden.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?