• Lijstjes

De populaire fondsen bij Binck in april 2021

April doet wat hij wil

De maand april was voor veel beleggers een lastig vatbare maand, waarbij veel aandelen uiteindelijk redelijk op hun plek bleven. Ook de AEX bewoog per saldo nauwelijks, al waren op de Amerikaanse markten wel overwegend plussen te zien.

Royal Dutch Shell, ASML en ING zijn opnieuw de meest verhandelde fondsen onder Nederlandse particuliere beleggers, maar de namen van PostNL en Besi vallen het meest op in de top-10.

Internationaal verandert er van maand op maand meer. Zoals in de VS, waar beursnieuweling en cryptofonds Coinbase direct ook het meest verhandelde fonds is. Gevolgd door een batterij aandelen dat met elektrische auto’s en nieuwe energiebronnen actief is. In Europa duikt met Deliveroo een andere veel besproken beursnieuweling in het toplijstje op.

Ook bij de trackers zijn crypto’s in april opnieuw populair, terwijl de meest verhandelde beleggingsfondsen vooral in de hoek van duurzaam, tech en hoog dividend moeten worden gezocht.


Overzicht transacties en belegd vermogen (april 2021)

In het Binck Maandoverzicht vindt u de populairste aandelen in Nederland, Europa en de VS en ook beleggingsfondsen en ETF’s onder zelfbeleggende particulieren. Daarbij is zowel naar transacties als naar belegd vermogen gekeken.


Binck Maandoverzicht

Uiteraard zegt de populariteit niets over het koerspotentieel van de bewuste aandelen. Lees u daarom goed in voordat u overweegt in een van onderstaande bedrijven te investeren. Beleggen kent immers risico, uw geld kan ook minder waard worden.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?