• Lijstjes

Vaccinhoop zichtbaar in aandelentransacties

Duurzaam, (bio)tech en hoog dividend nog steeds in trek

In de laatste maand van 2020 werden de Nederlandse aandelen Royal Dutch Shell , Pharming en Galapagos het vaakst verhandeld door beleggende klanten van BinckBank. Ook was er veel handel in de claims van Fugro en viel de steeds verder aantrekkende interesse in bitcoin op

Internationaal blijven twee belangrijke trends zichtbaar. Aan de ene kant is sprake van veel handel in fondsen – van Air France KLM tot vaccinproducent Moderna - die gevoelig zijn voor het al dan niet succesvol terugdringen van het coronavirus. Daarnaast is net als in de afgelopen maanden sprake van zeer actieve handel in Tesla en andere 'duurzame' bedrijven, zoals Nio, Fuel Cell Energy en Plug Power.

Bij ETF’s en fondsen zijn de topics duurzaam, (bio)tech en hoog dividend nog steeds in trek, naast de interesse in gespreidere en in bredere indices beleggende titels.


Populaire aandelen van December

Alle lijstjes met de populaire aandelen van december vindt u in ons maandoverzicht. 

Maandoverzicht Populaire Aandelen


Uiteraard zegt de populariteit niets over het koerspotentieel van de bewuste aandelen. Lees u daarom goed in voordat u overweegt in een van onderstaande bedrijven te investeren. Beleggen kent immers risico, uw geld kan ook minder waard worden.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?