• Special

Van tonnair tot miljonair

            DIT IS EEN RECLAME-UITING

Miljonair worden willen we natuurlijk allemaal, maar dat is lang niet iedereen gegeven. Maar wist u dat ons land ruim 600.000 zogenoemde tonnairs telt, ofwel huishoudens met meer dan 100.000 euro aan vrij beschikbaar vermogen?

Veel van deze tonnairs zijn doodgewone collega’s, vrienden en buurtgenoten. Nog lekker aan het werk of misschien al een beetje aan het genieten van hun pensioen. En deze tonnairs zijn vaak meer dan gemiddeld tevreden over hun leven en over hun persoonlijke financiën, zo blijkt uit onderzoek. Vermogen maakt niet per sé gelukkig maar het versterkt wel het gevoel van onafhankelijkheid. En dat is uiteindelijk toch ons ultieme levensdoel?

U hoeft dus geen miljoen(en) te bezitten om wat financieel comfort te genieten en geld te kunnen besteden aan mooie dingen. Of om dit slim te investeren voor later, voor de studie van uw kinderen of om uw ultieme droom te realiseren. En dat is een prettig idee.

Een ton is niet altijd een ton

Al is een ton uiteraard allang geen ton meer. De term komt oorspronkelijk uit het begin van de 19e eeuw, toen 100.000 guldenmunten exact duizend kilo wogen. Nu zijn daar eigenlijk 133.000 munten van een euro (van 7,5 gram) voor nodig. Maar voor het gemak houden we het toch gewoon op 100.000 euro.

Hoe blijft u tonnair?

Als u reeds een ton aan vrij vermogen heeft, of wellicht meer, is het natuurlijk belangrijk dat u dit in stand houdt. En het liefst nog iets in waarde laat stijgen.

Onze filosofie is simpel. Elk vermogen verdient expertise en aandacht. Of u nu een ton heeft, of een paar miljoen. Belegt u graag zelf, gebruik dan de beste tools, functionaliteiten, kennis en inspiratie. Geen tijd, zin of kennis om het zelf te doen? Laat het over aan een expert, met een persoonlijke aanpak. En wilt u zo alsnog miljonair worden? Blijf dan in ieder geval regelmatig – en met geduld - extra geld opzij zetten. Schroom ook niet om te profiteren van de kennis van experts. U hoeft echt niet alles alleen te doen.

Hoe wordt u tonnair?

Wilt u tonnair worden? Of kent u mensen in uw omgeving die ook graag stappen naar financiële onafhankelijkheid willen zetten? Vermogen opbouwen gaat een stuk gemakkelijker als het leven financieel niet tegenzit, of met een goedbetaalde baan. Toch draait vermogen opbouwen vooral ook om discipline.

Veel tonnairs hebben in het verleden maandelijks of jaarlijks geld opzij gezet en kunnen daar nu de vruchten van plukken. Vaak ook doordat ze altijd goed op hun uitgaven hebben gelet. Dus: begin op tijd met geld opzij te zetten. Door te kiezen voor periodiek beleggen bijvoorbeeld of met een fiscaal voordeel. Om zo bijna ongemerkt de stap naar tonnair te kunnen zetten. Geduld is daarbij een schone zaak.

Bent u al tonnair?

Dan bent u bij BinckBank aan het goede adres. Wij nemen elk vermogen serieus. Neem eens contact met ons op en wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen een mooi vermogen op te bouwen. Of om een bedrag met vijf nullen rustig en vertrouwd verder te laten groeien.

Lees er alles over op onze speciale pagina.

 

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?