• Algemeen

Wat zijn de optieweken?

Nog beter beleggen in opties!

Het worden weer mooie weken voor optiebeleggers! Want de komende maand geven we u weer alle inspiratie om nóg beter in opties te beleggen. Tijdens de Optieweken bieden we beleggingsstrategieën, kenmerken, risico’s, webinars en 'optie ideeën' van bekende experts.

Waarom beleggen in opties bij BinckBank?

Beleggers kiezen voor BinckBank vanwege de uitstekende ondersteuning en het gebruiksvriendelijke en meermaals bekroonde beleggingsplatform.

  • Binck klanten met een Black of Blue beleggingspakket betalen  in 2020 slechts 0,60 per contract tot en met 50 contracten per maand.
  • U kunt beleggen in de belangrijkste aandelen- en indexopties genoteerd in Amsterdam, Europa, de Verenigde Staten en Canada.
  • Optieposities met een waarde van € 0,10 kunt u gratis sluiten.
  • Eenvoudig en snel combinatieorders inleggen met Binck ProTrader.

Inspiratie met Next Trade 

De Next Trade nieuwsbrief voor actieve beleggers staat tijdens de optieweken vol met inhoudelijke analyses en visie op een aandeel of index, voorzien van een mogelijke strategie om hier met opties op in te spelen. Wat u hiermee doet bepaalt u helemaal zelf. Voor de volledigheid willen we benadrukken dat dit geen beleggingsadvies is, maar slechts dient als inspiratie.Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Ook beleggen bij Binck?

Beleggen doet u bij BinckBank. Of u het graag zelf doet of wilt laten doen, bij BinckBank bent u aan het juiste adres.

Nu u hier toch bent...

Zoals u kan zien maken we u graag wijzer met nieuws, inspiratie en kansen.
Wilt u weten wat BinckBank u nog meer te bieden heeft?