• Binck Academy

Binck turbo’s: waarom beleggers goed zitten bij BinckBank

Alle voordelen op een rij.

Dit artikel is bedoeld voor de ervaren, actieve belegger met een hoge risicoacceptatie. Turbo’s zijn risicovolle producten en niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn.

De Binck turbo bestaat inmiddels 5 jaar. Al die tijd hebben wij er naar gestreefd een zo goed mogelijk product voor onze klanten te bieden. Zowel qua productkenmerken, handelstijden, aanbod, als ook transactietarief willen we minstens net zo goed of beter zijn dan andere aanbieders. En in dat laatste gaan we een stapje verder. Daarom handel je zonder transactiekosten in de Binck turbo! 

We zetten alle voordelen van beleggen in turbo's bij BinckBank nog even op een rijtje:

1. Geen transactiekosten!

Ja écht! Een transactie in de Binck turbo kost € 0. Verdient BinckBank dan helemaal geen geld aan de Binck turbo? Jawel, zo transparant zijn we wel: BinckBank verdient aan de rente op het gefinancierde kapitaal.

2. 12.000 turbo’s op ruim 150 onderliggende waarden – ook in de USA 

Een breed aanbod van ruim 12.000 turbo’s op meer dan 150 onderliggende waarden op aandelen uit Europa en Amerika, valuta, indices en edelmetalen. Wij bieden als enige in Nederland de mogelijkheid om in en uit te stappen in turbo’s long op Amerikaanse aandelen. Dus inspelen op Apple, Tesla of Facebook? Dat kan bij BinckBank. En mis je een onderliggende waarde? We kijken graag of we deze voor je toe kunnen voegen.

3. Krappe spread

Het verschil tussen de bied- en laatprijs is klein, tot wel drie cijfers achter de komma. Dit is een direct voordeel voor beleggers die regelmatig in- en uitstappen. De VEB toonde aan dat de spread van de Binck turbo inderdaad aantoonbaar kleiner is. En dit is natuurlijk een direct kostenvoordeel.

4. Ochtend- en avondhandel

Handel van 8.00 ’s ochtends tot 22.00 uur in de avond. Dit kan met Binck turbo’s. Tijdens opening van de Amerikaanse beurzen kun je dus gewoon handelen in Amerikaanse onderliggende waarden. Geen broker in Nederland heeft zo’n ruim turbo aanbod in de avond.

5. Binck ProTrader

Beleggen met hét handelsplatform voor actieve turbobeleggers, Binck ProTrader. Binck ProTrader wordt constant verbeterd en is razendsnel, zelf aan te passen aan uw wensen en verrassend simpel. Uitermate geschikt voor de actieve handel in turbo’s.

6. Altijd en overal mobiel beleggen

Mobiel beleggen met de slimme app. Omdat kansen op de beurs niet wachten tot je achter de computer zit, kun je ook onze slimme app gebruiken. 

7. Geavanceerde orders

Geavanceerde ordermogelijkheden: koerslimiet, trailingstop- en bracketlimietorders. Automatisch uitstappen bij een 5% daling? Of winst nemen bij 10%? Een uitstapmoment van een turbo koppelen aan de koers van een onderliggende waarde? Onze geavanceerde orders maken het mogelijk.

8. Beleggerseducatie & inspiratie

Bekijk de turbo tutorials voor alles over turbo’s. Ook onze beleggerstrainers Peter Siks en Hans Oudshoorn staan klaar met leerzame webinars. Of krijg toegang tot de online Binck Beursvloer – met technische analyses en ondersteuning. Bovendien kun je er sparren met professionals én medebeleggers. 

9. De expertise van een broker met de bescherming van een bank

Het is goed om te weten dat BinckBank een broker is met een bankvergunning. BinckBank heeft een solide liquiditeitspositie, maakt een gezonde winst en onderneemt weinig risicovolle activiteiten. Je beleggingen zijn wettelijk beschermd door de Wet Giraal Effectenverkeer. Je geld tot € 100.000 per persoon, en € 200.000 voor een gezamenlijke rekening. Wel zo’n prettig idee.

Over de risico's 

Turbo’s zijn risicovolle beleggingsproducten en niet voor iedere belegger geschikt. Het is belangrijk dat je de kenmerken, wijze van handelen en risico’s van Binck turbo’s begrijpt, voordat je erin belegt. Je moet je afvragen of Binck turbo’s geschikt voor je zijn gelet op je beleggingservaring, -horizon, financiële positie en risicobereidheid.

Disclaimer:

Turbo’s zijn risicovolle producten en uitsluitend geschikt voor ervaren, actieve beleggers met een hoge risicoacceptatie. Turbo’s zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert BinckBank inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo. Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt, op turbos.binck.com het prospectus, de definitieve voorwaarden en het Essentiële informatiedocument te raadplegen. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen. Naast de financieringskosten wordt het rendement van uw Binck turbo ook beïnvloed door de indirecte transactiekosten (spreadkosten).

Ook beleggen bij Binck?


Word klant   Log in