Wat is een portefeuilleoverzicht?

Bij BinckBank is in het portefeuilleoverzicht alle informatie over jouw portefeuille in één oogopslag zichtbaar. Zo weet je altijd hoeveel jouw portefeuille waard is. Tot de cent nauwkeurig.


"Portefeuilleoverzicht" 

Bij BinckBank delen we onze kennis graag met je, vandaar deze video. Kijk en lees echter gerust verder en leer meer over de geheimen van de financiële wereld.


Bekijk alle begrippen →

Het gebruik van het portefeuilleoverzicht

In het portefeuilleoverzicht zie je direct hoe jouw effecten renderen. Jouw totale vermogen wordt getoond, de waarde van jouw portefeuille, wat jouw kaspositie is en hoeveel vrije bestedingsruimte je hebt. Ook jouw behaalde rendement is zichtbaar tot op de euro nauwkeurig.

Portefeuilleresultaat

Bij BinckBank krijg je per effect het jaarresultaat, het meerjarig resultaat en het totaalresultaat gepresenteerd. Een goede methode om jouw beleggingen kritisch tegen het licht te houden. In de sectie Jaartotalen zie je de door jouw behaalde resultaten per jaar.

Wat past bij u?

Gaat u zelf aan de slag of geeft u het liever uit handen?
Vertel ons iets over uzelf. Dan vertellen wij wat we voor u kunnen doen.

Ontdek het in 10 vragen!   Open een rekening

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.